Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sn po cc miała któraś?

Polecane posty

Gość gość

3 lata temu rodziłam przez cc w sumie na zyczenie, znioslam wszytsko dobrze, teraz jestem w ciazy i chcialabym urodzic naturalnie, czy ktoras z was rodzina naturalnie po cesarce? jak to jest? jakies specjalne srodki ostroznosci? co bylo lepsze?

Gość Mama 2014
tez jestem ciekawa odpowiedzi jestem w drugiej ciąży pierwsza zakończona cesarką z powodu braku postępu porodu cesarkę miałam 18 miesięcy temu teraz termin mam na sierpień

Gość gość
podbijam

Gość gość
ja nie ale moja teściowa po cesarce urodziła 2 dzieci jeszcze:)

Gość gość
Moja koleżanka miala dzieci rok po roku. Pierwsze bylo z cc drugie urodzila sama.

Gość gość
podnoszę, też jestem ciekawa

Gość gość
Ja pierwszego syna rodzilam cc potem 4 lata pozniej drugiego sn i teraz 9 miesiecy temu urodzilam naturalnie corke. Rodzilam bardzo szybko, ale chyba mam taka budowe.

Gość gość
Ja trzy lata temu miałam cc z powodu dysproporcji i teraz będzie mnie czekał poród sn. Mam nadzieję że się uda i wszystko zakończy się tak jak trzeba.

Gość gość
Ja pierwszą córę rodziłam sn...potem niestety cc z powodów medycznych..A trzecią ciąże mimo iż baaardzo chciałam sn też zakończyłam cc...:(Niestety u mnie blizna była baaaardzo cienka(ta na macicy) i absolutnie nie chciano się zgodzić na sn...W każdym razie po dwóch cc i jednym sn mogę powiedzieć jedno.....za c***a bata żadnych cc więcej

Gość gość
moja mama miała cc na życzenie a rok i miesiąc później rodziła sn bez komplikacji :) później jeszcze raz rodziła sn i sobie bardzo chwaliła moja przyjaciółka miała 1 ciąże cc z powodów medycznych drugi raz o dziwio uparła się na sn , no i rodziła sn i jest b zadowolona - mimo że bała się powtórki z rozrywki jak za 1 porodem zakończonym przez cc ja rodziłam 2x sn, bez znieczulenia, bez cięcia, szwów, blizny i jestem b zadowlona nie będę ściemniać że nie bolało, o bolało ale wiedziałam że ten ból jest po coś ;) poza tym jak byłam wyżej wymienioną przyjaciółkę odwiedzić na drugi dzień po cc i widziałam jak cierpi to wiem że nie ma porodów bezbolesnych... każdy boli, ale warto przez to przejść ;)