Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojojojojjo

Czy to może być nietolerancja pokarmowa czy co?

Polecane posty

Gość ojojojojojojojjo

Ostatnio bardzo kiepsko się czuję. Mam przeczucie, że to co jem może mieć na to wpływ, bo zazwyczaj sie zle czuje po jedzeniu, ale z drugiej strony nie zauważyłam czy ma na to wpływ białko, węgle czy jakieś inne rzeczy. Jem bardzo różne produkty a kiepsko sie czuje ostatnio po wiekszosci. Podejrzewałam, ze moze kiepsko sie czuje od magnezu typu Plusz, takiego rozpuszczanego w wodzie i przestalam pic, niby lepiej sie czuje, ale co zlego moze byc w magnezie? Zwłaszcza ze raczej moge cierpiec na niedobory, bo kawa, stres itp. niz na nadmiar. A tego czego jestem pewna to, ze strasznie sie czulam po zupie cebulowej. Na pewno po niej, bo za 1 razem jak zjadłam strasznie bolała mnie wątroba i na drugi dzien to samo. Wątroba tylko po zupie cebulowej. A jezeli chodzi o zle samopoczucie - jak ono wygladalo poza tym to mialam straszne mdlosci (ale nie wymiotowałam) i bylam taka zmeczona i otepiala jakbym byla czyms nacpana ;/

Gość ojojojojojojojjo
I to trwa od dłuższego czasu - falami, ostatnio bez przerwy tydzien mialam takiego objawy.

Gość gość
Watroba podobno nie boli Idz do lekarza i to pilnie to najlepsze co mozesz zrobic Bo tu znajdziesz diagnoz od diabla i ciut ciut nastrasza cie tylko

Gość hiehqihs
Sama wątroba nie, ale może się powiększać uciskając swoje okolice przez co wywołuje ból. Przez to rozumiemy "ból wątroby".

Gość ona niewiadoma
jesteś zatoksyczniona albo masz pasożyty - bo pasożyty nie lubią cebuli zbadaj pasożyty ale z krwi - nie z kału bo nic nie wychodzi zbadaj przede wszystkim lamblie z krwi