Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimbo22

Zastanawiałyście się kiedyś dlaczego damskie ubrania są dużo tańsze od męskich?

Polecane posty

Gość gimbo22

OCB? :classic_cool:

Gość gość
bo faceci tak nie latają po sklepach, ida jak musza to wezmą to co jest w cenie jaka jest. ogólnei mają mniej ciuchów, ale raczej lepszej jakości my mamy więcej, ale lichszych i częściej chodzimy. my kupimy 5 bluzek po 20-30 a facet jedną za 120

Gość apap z kodeina
zastanawialiscie sie kiedys dlaczego powstal wierszyk: i obudzisz sie pewnego ranka i znow nie bedzie teleranka i stanie u drzwi zaloga dzi?

Gość gość
czy ja wiem czy tansze. Jakis czas temu kupilam sobie męską bluzę do biegania za 30zl, bo damska kosztowala 40zl i byla z gorszego materialu

Gość zapent
faktycznie tak jest i gdy jestem na zakupach ciuchowych to wszystko kupuję hurtowo, czyli 10 par skarpet, 10 sztuk majtek, 10 sztuk spodni , 10 koszul i na rok mam spokój aż do zdarcia kupując hurtowo zawsze coś tam zaoszczędzę

Gość apap z kodeina
rzucilem zlotowke na tace dzis zdrobilem dobrze? pozdrawiam z Titanica

Gość gość
Na pewno męskie rzeczy są lepszej jakości widzę to po moich ubraniach i mojego męża. On niektóre koszulki ma już kilka lat i kolor jest jak nowy i się nei sprała. A ja to co chwila muszę coś kupować, moze dlatego tańsze. A poza tym to taki chwyt. Im taniej to wiecej laska kupi, a koleś nie. Dlatego od jakiegoś czasu rzadko biegam po sklepach, jak coś kupuję przez internet. Niedawno znajoma pokazała mi spoko sklep http://www.anstel.pl/damskie/odziez/bluzki/krotki_rekaw i teraz razem kupujemy w hurcie sporo rzeczy raz na 3-6 misiecy bo się opłaca a ubrania są lepesej jakości.