Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapytać kobietę o wiek?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, a mianowicie podoba mi się jedna kobieta. Wydaje mi się że jesteśmy w podobnym wieku ale wolałbym wiedzieć ile ma :) Nie wiem jak zapytać ile mam lat? Nie chcę żeby sobie pomyślała że na nią lecę :)

Gość traum
"ile masz lat?"

Gość gość
27 :)

Gość gość
Kretyn. Po pierwsze się nie pyta o wiek, a po drugie po co ci ta informacja?! Jak oceniasz osobę przez pryzmat wieku to daj sobie spokój z ta znajomością.

Gość Taki_jeden_964
Po pierwsze się nie pyta o wiek xxx Czemu ? Normalnie może zapytać.

Gość gość
Jak będziecie gadać to możesz na przykład wspomnieć coś o maturze - że np. zdałeś maturę w 1939 roku, a później musiałeś chwytać za karabin. Może ona wtedy powie kiedy ona zdawała...

Gość gość
Do czego niby? Żeby komus przykleic etykietkę wedlug swoich wąskich poglądów? Jakoś do tej pory prowadzi liście konwersację nie znając swojego wieku.

Gość Taki_jeden_964
Żeby komus przykleic etykietkę wedlug swoich wąskich poglądów? xxx Niekoniecznie, po prostu dobrze jest wiedzieć.

Gość gość
Claude zapomniał dodać, że to dla niego wiek jest ważny, jak i: blond fryzura, szczupła sylwetka, wydepilowane ciało, bez tego nie spojrzałby nawet,hahaha

Claude zapomniał dodać, że to dla niego wiek jest ważny, jak i: blond fryzura, szczupła sylwetka, wydepilowane ciało, bez tego nie spojrzałby nawet,hahaha x to akurat normalne

Gość gość
Ciekawe speeeeed jak ty wygladasz :-D

normalnie, a taka z opisu zainteresowałaby się mną gdybym ruszył głową, ale mi nie zależy

Gość gość
A czy ja piszę, że jest nienormalne. Jest tylko przewidywalne, nudne, mało oryginalne ale każdy ma swój gust.

Gość Taki_jeden_964
Czasem można się pomylić co do wieku. :)

mój gust, nie musi być oryginalny dla kogoś, wogóle jak ma być oryginalny? mają podobać mi się grube?

Gość gość
no moja prababcia dowiedziała się przy ołtarzu ile lat ma jej przyszły mąż. I okazało się że ona ma 18 a on 40 , była trochę w szoku ale było już "po obiedzie" chachacha.

Gość gość
Nie, ale kiedyś tam wstawiałeś zdjęcia dziewczyn. Wszystkie na jedno kopyto,hahaha. Do tego tak zrobione, że bez makijażu byś ich w ogóle nie poznał.

mogę wstawić 2 bez makijażu, ładne, pierwsza i tak mało się maluje, a druga mocno, że można jej nie poznać, ale obie bez mi się podobają

Gość gość
Oj no dobra nie tłumacz się już ;-) podobają się tobie młode i ładne, czyli klasyka upodobań w męskim wydaniu.

czy młode? jedna z tych dwóch ma 26 lat, jest szczupła ale ma szersze biodra, więc nie wszystkie są takie same

Gość gość
Obserwując trend na kafeterii, że większości kobiet wydaje się, że są młodsze niż w rzeczywistości połechtaj ją komplemntem, że jest młodsza. Np. jeśli wg Ciebie ma około 30 lat to zacznij jakiś temat i powiedz " A co Ty tam możesz pamietać jak masz max 22 lata" - gwarantuje, że powie ile ma naprawde

Gość gość
A ja tam myślę, że dobrze wiedzieć ile kobieta ma lat :) No bo wiecie nie każda chce się spotykać z młodszym facetem :D

Gość Bucior
Albo zacznij inaczej. Mów do niej per Pani i zapytaj czy czasem nie proacowała z Twoją mamą ...Też się zacznie bronić i powie.

Gość gość
Bucior! dobra rada :)

Gość gość
hahahaha jeblaaam. pod pytaniem ktos w cudzyslowiu napisal ile masz lat a autor swoj napisal haahaha

Gość gość
Może zapytaj który jest rocznik :)

Gość gość
Najlepiej zapytać tak jak proponowali jakoś naokoło, kiedy zdawała maturę czy coś ;) jak mnie facet pyta bezpośrednio to zwykle mówię, że mu nie powiem, a jak mówić ile mam to też nie wierzą i wkurza mnie to, więc najlepiej wyciągnąć z rozmowy. Albo poprosić o pokazanie zdjęcia z dowodu, niby żeby obczaić czy się dużo zmieniła i wtedy można na pesel spojrzeć, albo jak nie zechce pokazać dowodu, to zapytać kiedy go robiła, bo jak ty robiłeś w 2000, to taaaaakie kolejki były :)