Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją wierni faceci?

Polecane posty

Gość gość

;)

Gość gość
Oczywiście ale sami jesteście winne jak wybieraice takich facetów

Gość gość
dajemy im szansę by nam udowodnili,ze się mylimy i jednak się,nie mylimy bo wiernych nie ma chyba...

Gość Kicia323
są wierni Faceci i są wierne kobiety... Trzeba dobrze trafić na odpowiednie osoby, które mają zasady moralne. Pozdrawiam

Gość gość
Na pewno są tylko trzeba umieć ich znaleźć.

Gość gość
Są, mam takiego od 18tu lat

Gość gość
ja mam męża, ale nie ufam mu na 100%. Myślę że nie wybrałam dobrze

Gość gość
jeżeli jest wierny to znaczy ze nie jest facetem.

Gość gość
jak facet jest wierny to znaczy że nie jest facetem?? takie coś mógł napisać tylko mężczyzna

Gość olaloalala
ochh trudne pytanie, ale wierze w to ze istnieja.

Gość gość
Pewnie że są, ale to kwestia zasad i szacunku do osoby z którą się jest. Ja nawet będąc w układzie z kobietą byłem wierny, bo nie potrzeba mi dwóch kobiet równocześnie.

Gość gość
są wierni, ale to taka sama rzadkość jak wierna kobieta

Gość gość
A czy istnieją wierne kobiety? Bo zaczynam mieć co do tego coraz większe wątpliwości.

Gość brzydka dziewica
skonczylam weterynarie, pracuje ze zwierzetami, do najglupszych nie naleze, mam swoje pasje, ale skoro mezczyzni nie zwracaja na mnie uwagi to zapewne chodzi o moja aparycje, wiek i osobowosc

A może wierność zależy też od partnera? Jak nie daje w związku tego, co chce ta druga osoba, to może się spodziewać że zarówno facet jak i kobieta poszuka tego "na boku"...

Gość Taki_jeden_964
jeżeli jest wierny to znaczy ze nie jest facetem. xxx Ja nie zdradzę.

Gość gość
"A może wierność zależy też od partnera? Jak nie daje w związku tego, co chce ta druga osoba, to może się spodziewać że zarówno facet jak i kobieta poszuka tego "na boku" x To po cholerę w takim razie ten ktoś tkwi w takim związku, skoro nie dostaje tego czego pragnie? Idiotyczna próba wytłumaczenia się z "puszczalstwa"... jak mi coś nie pasuje w kobiecie, to po prostu odchodzę i szukam szczęścia gdzie indziej... proste.

Gość głodny psiak
moje serce jest jak pies daj mu jeść,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!

Gość gość
chcialabym napisac, ze tak bo moj taki jest.. jednak ten fakt wynika nie z jego szlachetnosci a ze sporych blokad emocjonalnych raczej. To facet, ktory generalnie jest mocno zamkniety przed ludzmi, nigdy nie lubil flirtowac, wodzic oczyma za kobietami i jest zazwyczaj jakos tak hermetycznie spiety. Sama sie zastanawiam jak to mozliwe, ze wogole jestesmy razem. Moze dlatego, ze u mnie jest podobny problem. W jakis sposob ten brak flirtu z jego strony, brak natarczywych cieleco - maslanych spojrzen, owo zamkniecie i dystans ulatwily mi sprawe na samym poczatku naszego zwiazku. Wiem, ze teoretycznie powinno byc na odwrot. Przed nim spotykalam sie z kims innym. Tamten byl zupelnym przeciwienstwem - podchodzil do mnie z szeroko rozwartymi ramionami, caly czas okazywal czulosc, byl otwarty "na osciez". O dziwo krepowalo mnie to bo i ja mam blokady, nie umiem okazywac czulosci (inaczej to wyglada gdy chodzi o seks), w rozmowie uzywam niskich tonow, nie uzywam zdrobnien, kazda konwersacje wyjalawiam z wszelkich nawet minimalnie osobistych czy intymnych elementow. Przykladem tego moze byc chociazby to, ze nie umiem mowic komus ze ciesze sie przyjechal, przyszli itd. Ludzie, ktorzy mnie znaja uwazaja ze jestem zabawna i zwariowana ale ze widac iz mam swoje neurozy. To taki moj obronny mechanizm. Tylko dlaczego tak odbieglam od tematu...hhmm..

Gość gość
Porządni, wierni, z zasadami faceci nie sa atrakcyjni dla współczesnych kobiet i często sa stawiani razem z ciepłymi kluczami.

Gość gość102
Wymagamy wierności od innych a często sami nie jesteśmy,

Gość gość84
Istnieją wierni mężczyźni. Tylko, że o nich rzadko się mówi, rozwodząc się o tych "chamach, co zdradzili".

Gość gość
A czy istnieją wierne kobiety? Bo zaczynam mieć co do tego coraz większe wątpliwości. x są,ja.

Gość gośćOna
ja jaestem wierna i nawet przez mysl by mi nie przyszlo podejrzewac o to partnera, bo po prostu nie zdradzam.. nie klamie , nie oszukuje i nie podejrzewam tez ze ktos by mnie mogl oklamywac..

Gość gość
tzw. "d**y" ;)

Gość dziewica malo uzywana
Romantyk komu jestes wierny? Sobie?