Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusia20

po ilu latach brania antykoncepcji kobieta staje sie bespłodna?

Polecane posty

Gość tusia20

jeśli kobieta bierze przez 20 lat non stop to zajdzie potem w ciąze?

Gość gość
tepa kretynko. brałas tabletki anty, obudziałas sie w wieku 42 lat i chcesz miec dziecko teraz. PUKNIJ SIE W ŁEP.

Gość tusia20
nieprawda, że teraz! starania zaczęłam mając 34 lata! zaszłam mając 37 lat, ale poroniłam, więc nie pisz jak mnie nie znasz to nie oceniaj, bo nie wiesz w jakiej sytuacji sama kiedyś możesz się znaleźć

Gość gość
uwierz ze ja nie bede. trzeba było myslec predzej stara prukwo

Gość tusia20
człowiek ma problem i cierpi a wy tylko dobić potraficie! nie jestem stara, wypraszam sobie, Madonna też urodziła mając 40 lat ! i to zdrowe dziecko ja też urodzę, tylko muszę wiedzieć kiedy trzeba było odstawić pigułki? jeśli odstawiłam w 2009 roku to mogę już zajść czy muszę czekać?

Gość gość
hahaha madonna mówisz?!ty nie jestes madonna i nie masz tyle kasy. po 2 nie porównuj sie, nie pocieszaj sie, jestes juz za stara, jak juz urodzisz to daj znac:-)twoje dziecko(o ile bedzie) bedzie wolalo za 5 lat na ciebie BABCIA. trzeba było nie brac tabletek i teraz nie płakac.

Gość tusia20
a skąd możesz wiedzieć ile mam kasy? i jak wyglądam? przez te lata robiłam karierę zamiast dzieci, wyzywasz sięna mnie bo pewnie sama urodziłaś mając 17 lat i zazdrościsz mi,że mogłam wykorzystać młodosc

Gość gość
Idiotka. Płodność nie ma nic wspólnego z tabletkami i wraca po ich odstawieniu. Ale niezależnie od tego spada z wiekiem, wiec to może sprawiać problem.

Gość gość
mowisz ze masz tyle kasy co madonna?? nie nie urodzilam w wieku 17 a te co urodziły w tym wieku i je obrazasz to ci powiem ze one przynajmiej dzieci maja:-) to teraz baw sie dalej i ciesz sie ze swojej kariery bo na dziecko juz nie licz BABCIU:-)

Gość gość
W karierę raczej watpie sądząc po kompletnej ignorancji i błędach ortograficznych.

Gość gość
ciiiiiii nie piszcie tak do niej bo babci żyłka peknie:-)

Gość gość
a teraz sie poplaczesz i załozysz nowy temat?:-)

Gość gość
jezu dajcie jej spokój. ch*j was obchodzi kiedy chce mieć dzieci. zawistne baby, matki polki

Gość gość
radze ci poszukac dobrego specjalisty od plodnosci i to takiego co zajmuje sie takimi przypadkami jak ty(czyli dlugo braly hormony potem poronily). jedna kobieta nie bedzie miala problemu z zajsciem w ciaze a druga tak prze tabsy.

Gość gość
Nie wiem bo w zyciu nie brałam. To trzeba chyba mieć nie po kolei żeby się truć hormonami i sobie rozregulowywać organizm.

Gość gość
Dziecka mieć nie będziesz. Wykorzystałaś młodość. Ceną jest bezdzietność.

Gość gość
Płodność spada z wiekiem z antykoncepcją, czy bez. W szkole biologii nie było?

Gość gość
wręcz odwrotnie, w momencie odstawienia antykoncepcji organizm będzie pobudzony i masz większe szanse na zajście (stąd też tyle wpadek przy tabletkach jak babki nieregularnie biorą) ja biorę odpowiednie tabsy na przywrócenie równowagi hormonalnej, nie wiem kto Wam tyle bzdur o nich naopowiadał. to są normalne leki, także wykorzystywane przy leczeniu zaburzeń i problemów z zajściem

Gość gość
a kto ci takch głupot naopowiadał, że po tabletkach anty bedziesz bezpłodna? Spiskowcy, ksiadz? Ja zażywałam 15 lat, potem przerwa na dziecko, znow 2 lata, dziecko i zażywam nadal

Gość gość
Kobiety są płodne kilka godzin w miesiącu (kilka godzin dosłownie)? Mężczyźni zaś są płodni – jak to mówi dr W. Półtawska “począwszy od pierwszego wąsa”, aż do śmierci naturalnej, jeśli są zdrowi fizycznie. Dlaczego kobiety nie używają rozumu i nie wymagają od mężczyzn by panowali nad swoim ciałem i pożądliwościami? Zamiast tego wolą się faszerować trucizną, mężczyzn zaś czyniąc tym samym nieodpowiedzialnymi smarkamihttp://www.radiomaryja.pl/multimedia/antykoncepcja-i-jej-wplyw-na-organizm-kobiety/

Gość gość
haha nie ma to jak dyskusje w radio maryja :D