Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje opinii

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze głupia i dziecinna sytuacja ale musze wiedzieć kto sie gorzej zachował.. Od niedawna spotykam sie z Nim. Jesteśmy młodzi (nie gimbusiarnia) ;) byliśmy po kilku piwkach i On odprowadził mnie ze swoim przyjacielem do domu kawał drogi. Przed moim domem zobaczyłam, ze moi rodzice maja w sypialni uchylone okno. Oni zaczęli sie z czegoś śmiać dosyć głośno. Zaczęłam ich uciszac. Przez chwile nie słuchali, wiec zdenerwowałam sie i poszłam do domu. Oni przybiegli za mną i na szybko przeprosili, ale dalej sie chichrali. Ja dałam na szybko niemu chłopakowi buziaka i weszłam do domu. Pózniej on sie zdenerwował, ze dałam mu takie "zayebiste" pożegnanie. Ja w smsie podziękowałam za odprowadzenie bo naprawdę to doceniam. Jednak wizja obudzenia moich rodziców o 3 nad ranem nie jest super.. On przeprosił w smsie ale mam wrażenie, ze od tak. Mi tez teraz głupio troche z tym pożegnaniem. Kto bardziej przegiął? Przeprosić go?

Gość gość
po prostu glupio to wyszlo ale nie widze powodu na jakies wieksze fochy. powiedz mu, ze jedynie balas sie, ze obudzicie rodzicow i tyle. oni pewnie w tej chwili w ogole o tym nie pomysleli. jak bedzie znal powod twojego zachowania to na pewno zrozumie.