Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o romansie z żonatym facetem?

Gość gość
Co mysle? Ze jestes niezłą suka zeby rozpiep...c komus malzestwo, pamietaj ze jak to zrobisz to kiedys to do ciebie wroci bo na niczyim nieszczesciu szczescia nie zbudujesz, albo jest druga opcja jestes tak paskudna ze nie stac cie na normalnego wolnego faceta.zastanow sie zanim to zrobisz

Gość gość
poprzez romans z żonatym (a więc nieosiągalnym) podświadomie karzą się. W ten sposób udowadniają sobie, że nie są godne miłości. Romans bywa jak tabletka przeciwbólowa dla kobiet niepewnych swojej atrakcyjności, inteligencji, seksapilu; zagłusza samotność i na chwilę podnosi wiarę w siebie.

Gość gość
co za bzdury :D

Gość gość
pewnie te zdradzone sie odezwały;)

Gość gość
Zgadzam sie po prostu taka kobieta jest strasznie zakompleksiona i zyje w cieniu jakiejs zony a taki kochas pobawi sie i znajdzie nastepna zeby sie dowartosciowac ze jest taki macho heh szkoda slow

Gość Ale to już było
Nie rozumiem tych bab które rozwalają cudze małżeństwa? Nie stać cie na wolnego faceta? Prędzej, czy pózniej ten facet cie oleje i wróci do żony.Znam 2 takie przypadki.A ty zostaniesz zużytą szmatą.Tego takim rurom szczerze życzę.Nadmieniam że nie byłam zdradzona.Przeżyłam w szczęśliwym związku z moim mężem 45 lat.

Gość gość
A ja mam w doopie powyższe wypowiedzi bab bojących się, że ja facet zostawi. Jesteście sobie same winne... Pamiętajcie, że jezeli facetowi źle w związku to jak nie z tą, to z inną....

Gość gość
A ja mam w doopie powyższe wypowiedzi bab bojących się, że ja facet zostawi. Jesteście sobie same winne... Pamiętajcie, że jezeli facetowi źle w związku to jak nie z tą, to z inną... --- hahaha, kolejna naiwna co myśli że lepsza od innych:D dorośnijcie wreszcie idiotki! :D

Gość melenia123
Napiszę tak. Jeśli chcesz się angażować to musisz liczyć się, że w pewnych kategoriach będziesz dla niego na ostatnim miejscu. Romans z żonatym jest wyłącznie dla kobiet silnych, odnoszących sukces, mających swoje życie i bogatych. Takich, które traktują to jedynie jako seks. I nie będą przejmowały się tym, że on nie ma dla nich czasu. Ale nie dla biednych dziuń bez powodzenia.

Gość Ania65
Nie wiem czemu każdy obwinia kochankę to przecież facet ślubował wierność i uczciwość żonie a nie kochanka.Kochanka jest wolna i moze robić co chce i z kim chce to mąż powinien zastanowić się nad tym co robi.

Gość gość
p******* zalosne zonki facet ich nie chce a one winia kochanke a on i tak je zdradza

Gość gość
Romansowanie z żonatym prędziej czy pożniej konczy się płaczem kochanki bo to ją obwiniają a facet i tak ja zostawi bo będzie bał sie ze straci żone