Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej kupic kawalerke w miescie czy 4 pokoje na wsi

Polecane posty

Gość gość

Co byscie wybrali? Kawalerke w miescie x o powierzchni 33m2 w centrum miasta czy mieszkanie 4 pokojowe o powierzchni 70m2 na wsi 5km od miasta x.

Gość gość
to zalezy od tego, kto woli mieszkac na wsi a kto w miescie 😴

Gość gość
Zakladajac ze i jedno i drugie mieszkanie kosztuje praktycznie tyle samo, obydwa do odswiezenia. Oplaty porownywalne roznica kilkudziesieciu zl gdy w opcji wsi wliczy sie dojazd do pracy do miasta x.

Gość gość
Mieszkanie raczej na najblizsze kilkadziesiat lat bo kupione za oszczednosci wiec szybka zmiana w gre nie wchodzic bedzie, dla rodziny 2 osobowej plus dziecko w drodze.

Gość gość
5 km od miasta to jest nic, autobusem, samochodem, rowerem dojedziesz szybciutko. Bierz 4 pokoje.

Gość gość
a co to jest 5 km ? pieszo więcej przechodzę dziennie widać że masz ochote na 4 pokoje i szukasz potwierdzenia

Gość gość
Jeśli to tylko 5 km., to na wsi. Tyle, to można nawet piechotą, a miasto rozbudowując się i tak się przybliży.

Gość gość
to zależy jakie miasto, bo pewnie podobne do tej wsi skoro 5 km od niego takie tanie domy :) Ja nie lubie wsi, wiec nigdy bym się nie przeprowadzila. Od zawsze mieszkam w wielkim mieście i jestem zadowolona. Ale moja siostra wyprowadzia się na wieś, bo lubi Wiec co kto lubi :)

Gość gość
Nie ukrywam ze mam ochote na te 4 pokoje. Bo bylo by luzno, mielibysmy salon, sypialnie, pokoj dziecka i jeszcze jeden by zostal. A w kawalerce z dzieckiem w jednym pokoju dosc ciezko. Ale to miasto wszystko na miejscu.