Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

internet orange zanizona prędkość

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś ma neostrade? ja mam opcje 10 mb/s przez ostatnie lata niee było problemu nawet zdarzało sie że było 12 mb/s a od jakiegoś miesiąca nie przekracza 5mb/s a zdaża sie że jest mniej niż 1 mb/s orange reklamacji nie uznali bo stwierdzili że jest to opcja do 10 mb/s jeśli są warunki to prędkość jest 10mb/s a jeśli nie to łącze automatycznie dostosowuje maksymalną prędkość to panujących warunków to przez ostatnie 2 lata były warunki a od mieśiąca nie ma? coś z nimi nie tak we wrzesniu kończy mi sie anszczęscie umowa jak myslicie zrezygnować ?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
jeśli tak tłumaczą zmianę prędkości i nie będzie już więcej 10mb to zmień na mniejszą do 6mb albo inny dostawca, choć Ci też działąją często na kablach od orange, poza tymi z sieci kalbowych bo oni mają chyba swoje kable: vectra, upc.

Gość gość
ale nie można na 6 mb/s można min 10 mb/s (jeśli pozwalają warunki techniczne) jeśli nie to można 512 kb/s a moja linia pozwala na 20mb/s co ja mam robić?

Gość gość
a ile od miesiąca Ci chodzi internet, z jaką szybkością, sprawdzasz na speedtest? Ja mam 10mb i jest normalnie. A jakby zamiast 10mb było mniej niz 5 to bym poszedł do vectry.

Gość gość
sprawdzam nieraz jest 6 nieraz 1 ale 6 nie przekroczy a jakieś 2 mce temu było nawet czasem 12mb/s do sierpnia mam umowe i nie wiem co dalej...

Gość Akonegle
Ja się właśnie teraz zastanawiam czy nie wykupić tego pakietu z tv za 60 zł chyba w vectrze. Używa ktoś u nik pakietu złotego tv?

Gość ecre
Up, używacie stacjonarnego z Vectry może?