Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w i r i t a SKA

PORZADANIE skomplikowany problem

Polecane posty

Gość w i r i t a SKA

jestem w swoim pierwszym prawdziwym zwiazku od 4 lat z facetem o 8 lat starszym, byl i jest moim pierwszym i jedenym w lozku. Na poczatku strasznie bylam napalona calowanie doprowadzalo mnie do stanu "wodospadowego" w wiadomym miejscu ;-) jednek z wielu przyczyn na seks zdecydowalismy sie po 2 latach zwiazku i teraz mam pytanie bo na samym juz poczatku przez pierwsze pol roku seks ciagle byl bolesny czulam jakby mnie cos rozsadzalo od wewnatrz potem bylo lepiej, potem nabawilam sie kilka razy jakichs infekcji i tez po lub w trakcie mnie pieklo i teraz sie zastanawiam bo nie czuje strasznego pociagu do swojego faceta czy jest to spowodowane tym z ehcemia prysnela, czy tym ze mam traume z powodu tych boli bo np sniac o seksie z nieznajomym strasnzie mnie to kreci i w snie czuje sie baardzo podniecona i czasem nawet budze sie mokra :p dlaczego ze swoim partnerem tak nie mam ?? :-/

Gość gość
"Porzadanie" Dziecko gdzies Ty sie uchowała :O

Gość w i r i t a SKA
na razie z odp na problem daliscie ciala czekam dalej! ;)

Gość gość
fuj, idz z tymi opisami na dzial weneryczny a nie tu :o

Gość gość
myślę że wszystkiego po troszku:P nasza wyobraźnia wszystko upiększa i wyolbrzymia a rzeczywistość inna , to raz:D poza tym ból i infekcje też zrobiły swoje.

Gość gość
ha ha gosc z 13.40 jest smieszny :p jak kots uzywa bardziej cywilizowanego slownictwa a nie przeklina to juz jest dziwny :p ja mysle jak wyzej wszytsko po trochu ;)

Gość gość
minęło juz pożądanie a zostal uraz do grubego k****a

Gość gość
Weterynarz powinien rozwiązać problem.

Gość gość
matko co za ludzie :p nie wiem po co wchodza na topik jak nie maja nic madrego do napisania :p :p jesli jstescie juz razem jakis czas takie uczucia jak sa na poczatku z czasem przemijaja i staja sie glebsze moze sproujcie sie na wzajem od nowa zdobywac?