Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natan czy Filip?

Polecane posty

Gość gość

Które imię dla chłopca i dlaczego? :)

Gość gość
zdecydowanie Natan ;) filip zbyt oklepane ,natan śliczne imie.

Gość gość
Natan , Natanek <3

Gość gość
biedne dziecko:O

Gość gość
dzięki :) mi też bardzo podoba się Natan ale obawiałam się czy nie jest np zbyt wymyślne :) dlaczego biedne? lepiej żeby był setnym Stasiem cz Jasiem?

Gość gość
nie przejmuj sie , sa gusta i guściki. moi znajomi też ostatnio dali Natan :) mnie się strasznie podoba , nie jest oklepane , nowoczesne bardziej no i śliczne :)

Gość gość
imiona tradycyjne mi się Wogóle nie podobają... Angielskojezyczne typu Brajan tez nie. A to wydaje mi się takie wypośrodkowane :) dziękuję za komentarze na poziomie. Komuś może się mój wybór nie podobać i szanuję to. Tylko jeśli już ktoś pisze ze beznadziejne to niech napisze argumenty dlaczego. Kocham synka i chce jak najlepiej :)

Gość gość
natan buhahaha

Gość gość
up

Gość gość
Nalip. Nie ma za co

Gość gość
imię ma się podobać rodzicom , i oczywiście ma być dobre dla dziecka , wiadomo nie można go skrzywdzić jakimś imieniem Al fons itd. Czasy się zmieniają kiedyś może Natan byłoby takie wymyślne , mogłoby się kojarzyć z imieniem Natalka , czy coś , ale myślę ze nie powinno być teraz z nim problemu. Mi osobiście podoba się Filip , ogólnie moje ulubione imiona męskie to Filip , Grzegorz , Darek Natan takie oryginalne , mało popularne , będzie zapamiętywany :) Mi tam się podoba i to i to I gratulację dla przyszłej mamy! :)

Gość gość
Staś czy Jaś to może faktycznie nie, ale jakieś inne normalne np. Paweł Piotr Marek Marcin Adam Andrzej Dariusz Nie krzywdź dziecka. Dziecko o imieniu Natan będzie prześladowane przez rówieśników przez całą edukację. W życiu dorosłym za każdym razem przy przedstawianiu się będzie Twój syn będzie musiał znosić kpiące uśmieszki. Nie kumasz tego ???

Gość gość
Grzegorz też może być. Ostatecznie jak już zdecydowanie tylko te dwa, to Filip. Ale tu też mogą się znęcać.

Gość gość
z tych imion wymienionych podoba mi się tylko Adam ale nie podoba się mężowi. Nie wiem czemu w dorosłym życiu ktoś miałby się wyśmiewac z Natana...

Gość gość
Natan to imię zydowskie .Myslisz że w Izraelu Żydzi nadają swoim dzieciom polskie imiona ?

Gość gość
zdecydowanie Natan o_o

Gość gość
jakie żydowskie?

Gość gość
to imię pochodzenia hebrajskiego i oznacza podarunek.

Gość gość
Z tych dwóch zdecydowanie dałabym Natan, ładne imię. Filip nie dość, że oklepane, co drugi chłpczyk to Filip, to jest beznadziejne.

Gość gość
mnie się strasznie podoba , nie jest oklepane , nowoczesne bardziej no i śliczne xx Buhaha, nowoczesne. Poczytaj sobie o jego pochodzeniu. Rozumiem, że będzie obrzezany? :P

Gość gość
Filip, chyba, że jesteście Żydami.

Gość gość
Z tym Natanem to jaja sobie robicie ? To taki zarcik ?

Gość gość
się doczepil/a tych Żydów... rasiscie wszystko będzie przeszkadzać.

Gość gość
A Zuzanna Zuzia inaczej to myślicie że jakie- nie żydowskie? Zydowskie jak hooj a taką macie faze na te zuśki że aż słabo się robi

Gość gość
To już wolę pochodne imion Tzw. nowoczesne z niczym nie związane wywodzące się od innych imion Ale kafeteria wie lepiej i kojarzy z patologią A przecież tak wierzycie we wróżki! Imie ma wibracje! Niech wibruje świeżością A jak komuś nie zależy niech da dziecku na imie Adolf

Gość gość
Daj mu na imię Tadeusz, Bartosz, Zygmunt, Ignacy, Kazimierz, Władysław, Henryk lub Bolesław a wówczas kafeteryjna publiczność ci przyklaśnie!

Gość gość
"Dziecko będzie prześladowane" O czym wy k***a piszecie? A co? Dziecko wpadnie w środowisko Anek, Asiek, Tomków, Staszków? Zważcie sobie łby. Daj synowi na imię jak Tobie się podoba i nie patrz na GŁUPIE założenia innych forumowiczów, bo to są ich fobie. Twój syn może mieć cudowne imię (sugerowane tu, przez tych "mądrusianych") ale coś w nim nie spasi innym dzieciom więc i tak będzie wyśmiewany. Nadaj dziecku imię jakie się Tobie podoba, a nie jakie się może komuś podobać, co by nie wyśmiał..

Gość gość
Normalne polskie imiona .Patologia nazywa dzieci Brajany , Natany i Dżesiki