Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się, że penis nie wejdzie mi w pochwę

Polecane posty

Gość gość

Nie przeżyłam jeszcze swojego pierwszego razu. Boję się, że gdy już dojdzie do tego to penis nie będzie mi się mieścił w pochwie. Chciałam to sprawdzić, a że nie miałam nic innego pod ręką to użyłam marchewki. Niestety wchodził mi zaledwie kawałek, a gdy chciałam głębiej to bolało aż nie wytrzymywałam . Myślałam, że to przez błonę dziewiczą, ale później przypomniało mi się że mogę jej już nie mieć ponieważ jak jeszcze jakiś czas temu robiłam palcówkę to poczułam jakbym coś przebiła. Nie jestem w 100% pewna czy to było właśnie pozbycie się błony. Potem włożyłam palec i wchodził głębiej, ale dwa już nie chciały wejść. Marchewka ma obwód jakieś 8/9 cm. Obawiam się, że penis mojego chłopaka jest grubszy. Mam 16 lat a mój chłopak 19 chce z nim przeżyć swój pierwszy raz, ponieważ darzę go prawdziwym uczuciem i już kawałek jesteśmy razem. Czy to możliwe żebym miała za ciasną pochwę ? Czy raczej mam jeszcze błonę dziewiczą ? A jeśli mam to dlaczego nie chciała sie przebić gdy mocno wpychałam? Proszę was bardzo o pomoc, bo w domu mam troszkę odmienną sytuację i nie mam jak pójść do ginekologa

Gość gość
Tempa dzida

Gość gość
tak masz za ciasno i nigdy nie poczujesz kootaska. zostaje ci szczypiorek.

Gość gość
musisz sie umówić z facetem z kafe, wszystko wejdzie gładko

Gość gość
idz gdzie indziej z tymi opisami tzipska, niektorzy maja slaby zoladek

Gość gość
Takich tematów tu nie poruszaj, bo nikt Ci nie doradzi tylko Cię wyśmieją i wyszydzą - nie czytasz kafeterii? nie widzisz tych wulgarnych wypowiedzi? Dziewczyno, daruj sobie...

Gość Gość113
Chcesz popisać na mailu, na spokojnie