Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the oxidising angel

Co kobieta może zaoferować facetowi oprócz dostępu do cipy?

Polecane posty

Gość the oxidising angel

?

Gość gość
dostęp do o***tu :D

Gość gość
pranie, sprzątanie, gotowanie i swoją wypłatę!

Gość the oxidising angel
pierze pralka, żarcie jest lepsze z pizzerii, a wypłatę to przeważnie kobieta zabiera facetowi.

Gość the oxidising angel
Dlatego postanowiłem zostać gejem. Facet może zaoferować mi dużo więcej.

Gość the oxidising angel
a co brokeninside? Ty kochasz bezwarunkowo?

Gość gość
the oxidising angel pierze pralka, żarcie jest lepsze z pizzerii, a wypłatę to przeważnie kobieta zabiera facetowi. xxx kolejny prawik!

Gość gość
xxx kolejny prawik! x taa jasne, każdy tu prawik pasztecie, gość DOBRŻE GADA, A CI ŻAL D**E ŚCISKA, ŻE. JEMU DOBRZE

a co brokeninside? Ty kochasz bezwarunkowo? x hm, pewnie nie, ale w sumie ciężko mi wymyślić jakiś warunek dla moich uczuć a że jestem asem to tak to odbieram, wymaganie śmiesznej czynności za miłość - sztuczne. tak jakby każdy seksualny facet był aromantyczny. hm

Gość gość
nic nie może zaoferować, dlatego trzymam się z dala of facetów, cip mają pod dostatkiem, więc poradzą sobie beze mnie

Gość the oxidising angel
"hm, pewnie nie, ale w sumie ciężko mi wymyślić jakiś warunek dla moich uczuć"- Ja Ci wynajdę pełno...wygląd, dominacja, hajs i wiele wiele innych. Już się niejednokrotnie przyznawałaś, że na to lecisz więc nie pitol...

Gość the oxidising angel
Moja koza oferuje mi oprócz dostępu do c**y także świeże mleko co rano. Zatkało?

Gość the oxidising angel
14:27 jak się podszywasz to wymyśl chociaż coś zabawnego, bo same suchary...

hm? na hajs? to nie mój nick, w życiu o kasie tu nie piszę wygląd - dzieci z kafe, gdybyście miały minimalną wiedzę z zakresu psychologii to wiedziałybyście, że nie da się oddzielić percepcji wizualnej od jakiejkolwiek innej. wygląd to po prostu jedna z cech faceta, nie gorsza, nie lepsza dominacja? to zależy o co chodzi, tak, lubię dominujących mężczyzn i jednostki;) jeśli jednak chodzi o czystą miłosć to myślę, że mogłabym w stanie pokochać nawet osobę, która nie trafia w mój ideał, gdyż miłość jest uczuciem uniwersalnym

Gość gość
na jakiej podstawie twierdzisz, że kobieta nie ma nic do zaoferowania oprócz c**y?

Gość gość
"gdybyście miały minimalną wiedzę z zakresu psychologii to wiedziałybyście, że nie da się oddzielić percepcji wizualnej od jakiejkolwiek innej." Dlatego właśnie osoby niewidome nie tworzą związków, nie zakochują się i nie nawiązują relacji międzyludzkich.

Gość the oxidising angel
penis 9 cm. i tyle w temacie

Gość gość
gość na jakiej podstawie twierdzisz, że kobieta nie ma nic do zaoferowania oprócz c**y? ... a co macie innego do zaoferowania?

Gość the oxidising angel
Kobieta nie wyszlifuje mojego pierścienia o***tu tak dobrze jak mój kumpel Wiesław, który poza tym daje mi co tydzień kieszonkowe i opłaca moją naukę na kierunku: hodowla bydła rogatego.

Gość gość
ale ja zadałam konkretne pytanie, skąd wyciągacie takie wnioski, jakies poparcie swojej tezy

Gość gość
a co niby ma mezczyzna do zaoferowania kobiecie?

Gość gość
Autor ma racje, co widać po tym, że lochy z kafe już zaczęły się podszywać i pluć jadem. :D

Dlatego właśnie osoby niewidome nie tworzą związków, nie zakoch*ją się i nie nawiązują relacji międzyludzkich x ? ktoś tu czegoś nie zrozumiał prościej, gdy kogoś poznaję nie myślę: o, on jest bardzo ciekawy i inteligentny. ma również jakiś tam wygląd. tylko wrażenie jest symultaniczne. każdy ma jakiś wygląd, który jest jego częścią. nie wiem skąd ten komentarz, ja nie napisałam, że do relacji jest niezbędne poznanie wszystkimi zmysłami.

Gość gość
a co ma do zaoferowania facet oprócz h**a i hajsu ? że co,ze hajs jest ważny ? ..kazdy hajs można kiedys wykończyć, a faceta kopnąć w d**e nie oburzaj sie .to ty myslisz takimi kategoriami

Gość the oxidising angel
a co niby ma mezczyzna do zaoferowania kobiecie? -cała inicjatywa w związku opiera się na działaniu mężczyzny -mężczyzna ma zapewnić kobiecie rozrywkę -mężczyzna jest ochroniarzem osobistym -mężczyzna jest bankomatem sprzężonym z wibratorem -mężczyzna ma się starać, zabiegać, przynosić kwiaty, zabierać do restauracji, itd... i wiele wiele innych...

nie rozumiem też fenomenu brania kasy od partnera, to tak jakby trzeba było prostytucją wzmacniać relację, która nie istnieje. konsekwencja propagandy anty-singlowej, każdy z Was myśli, że musi z kimś być, więc sracie na prawdziwe uczucia i wstawiacie w to starą jak świat prostytucję.

Gość the oxidising angel
"a co ma do zaoferowania facet oprócz h**a i hajsu ? że co,ze hajs jest ważny ? ..kazdy hajs można kiedys wykończyć, a faceta kopnąć w d**e nie oburzaj sie .to ty myslisz takimi kategoriami" ch*j i hajs to już i tak dwie rzeczy, a nie jedna...

Gość gość
Napisałaś co napisałaś: że nie da się oddzielić percepcji wizualnej od innej. A jednak osoby niewidome, nie dysponując percepcją wizualną, posługują się inną, w zupełnym oderwaniu od percepcji wizualnej. A więc jest to możliwe. Dlaczego więc osoba widząca koniecznie MUSI posługiwać się percepcją wizualną? Przecież można świadomie zamknąć oczy tak samo można świadomie odrzucić wnioski/odczucia płynące z doznań wzrokowych.

Gość gość
tylko wiesz, ful facetów tak naprawde wysokościa wypłaty sie nie rózni :) a wyzej sraja niz mają