Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% Polaków to niby katolicy, ale jakoś tego nie widać po was...to straszne

Polecane posty

Gość gość

Narod jest pełen jadu i nienawiści, świnia świnie pogania, gdzie wasza milosc do blizniego ? nawet jedzeniem nie chcecie sie z biednymi podzielic, wolicie zawinąć w folie i wyrzucic do śmietnika zeby zgniło...nawet ptactwu nie dacie zjesc starego chleba. Masakra po prostu Dlaczego jest w was tyle zakłamania, obłudy ? Skad sie bierze to chamstwo i najgorsze ludzkie cechy ? Jestescie dla siebie dobrzy tylko z okazji Sylwestra Swiat bozego narodzenia wielkanocy podczas zaloby narodowej podczas powodzi

Gość gość
ja akurat jestem SJ chodze po domach urzedach i parafiach i w******m ludzi glupawa gadka bo nic innego nie potrafie

Gość gość
wiesz jest takie stare przysłowie: kto się modli przed figurą ten ma diabła za skórą...

Gość gość
jest jeszcze jedno przyslowie: jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma pozdrawiam znad kielicha

Gość gość
zaden ci nie odpowie, bo oni dobrze wiedzą ze są bydlakami :) a kosciol i religia to dla nich wymowka, pojdą i sie wyspowiadają haha

Gość gość
I masz rację, nie chodzę do kościoła ale od 12 lat co miesiąc wspieram potrzebujące samotne matki, chore dzieci, zwierzęta. Moja koleżanka, która jest WIELKĄ KATOLICZKĄ na samotną pannę z dzieckiem mówi kur... i jak można się później modlić przed ołtarzem będąc takim człowiekiem? To prawda im więcej do kościoła tym więcej zła.

Gość gość
przecież to tylko zarejestrowani, ja też prawnie należę do kościoła ale nie wierze, i zawracac d**y apostazją nie mam zamiaru

Gość gość
a moja kolezanka ktora jest muzulmanka wcale nie wielka regularnie dostaje w pysk od MACHO ktoremu sie wydaje ze kupil se ja na wlasnosc jak rzecz

Gość gość
gość - co to ma wspolnego z tematem ? Temat jest o Polsce, u nas muslimów nie ma, a ci co są siedza cicho. Pisz na niemieckich forach nas to nie interesuje

Gość gość
wystarczy że po tobie widać jakaś wspaniała i z racji tego możesz wszystkich w czambuł krytykować.

Gość gość
To nie krytyka tylko szczera prawda.

Gość gość
Niestety taka jest nasza wiara obłudna. Moi znajomi chodzą do kościoła " na pokaz" - dla księdza i ludzi , sami tak mówią ...

Gość gość
No k****. Wbij sobie do głowy, że ci co nie chodza, mają w d***e kościół I TAK SA W REJESTRZE i nie da się wypisać (apostazja nic nie daje jeśli idzie o te statystyki). Nie zycze sobie być umieszczana w tych statystykach i guzik mogę zrobić :O

Gość gość
I masz rację, nie chodzę do kościoła ale od 12 lat co miesiąc wspieram potrzebujące samotne matki, chore dzieci, zwierzęta. Moja koleżanka, która jest WIELKĄ KATOLICZKĄ na samotną pannę z dzieckiem mówi kur... i jak można się później modlić przed ołtarzem będąc takim człowiekiem? To prawda im więcej do kościoła tym więcej zła. x A Ty obgadujesz (albo oczerniasz -w to prędzej uwierzę) i taka się sobie wydajesz kryształowa ...jak ten faryzeusz zakochana w sobie i swej idealności, błędów tylko doszukujesz sie u innych.A ja np jestem katoliczką, i też wspieram i matki i dzieci, i zwierzęta iw iel innych osób,ale nie trąbię o tym na forach tak jak Ty bo tego się nie robi na pokaz :(

Gość gość
w B/ ib/ lii jest napisane "nie trąbcie przed sobą i za sobą jak obłudnicy kiedy dają jałmużnę bo oni otrzymują swoją nagrodę dawajcie w cichości a B/ ó/ g odda tobie"

Gość gość
A skąd Ty to możesz wiedzieć co kto robi dla innych ludzi ? Wysnuwanie takich wniosków na podstawie forum w internecie-zenujace a byłaś ty w jakimś kościele -widziałaś działania ludzi? -idź poobserwuj-dowiedz się -a dopiero wtedy oceniaj

Gość gość
na jakiej podstawie oceniasz kogoś - kogo w ogóle nie znasz czy komuś pomaga czy nie pomaga materialnie? Mamy taką fatalną przywarę, że z lubością obłudnika "widzimy i wytykamy drzazgę w oku brata a w swoim belki nie dostrzegamy"... ehh