Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narodowiecurodzonyw1995roku

Kosovo je Srpsko

Polecane posty

Gość narodowiecurodzonyw1995roku

Braća Srbi i sestri Srpkinje,Volim Vas!!!!Moramo da idemo zajedno u rat protiv muslimana i sijoniste!Nekad Vise bratskih rata mezdu Slovenima,Mi smo jedna Slovenska porodica!Kosovo i Republika srpska su Vase zemlje vekovne,nisu oni muslimanske!Izdajnicka vlada priznala kosovsku republiku,ali Mi Poljaci kao narod nikad Vas ne izdalismo i mislimo drugacije.Jevreje su srecni,kada mi Sloveni se svajdamo medjusobno,zbog toga zelim njim 100 crnih kurca u d**e.Pozdrav iz Olsztyna,severna Poljska :P :D.

Gość gość
zgadzam się.

Gość gość
wszyscy jugole to takie samo goowno jak ukraincy!!! kozojebcy i ryzóny,na pohybel...

Gość dr trupek zredukowany
tylko ten kretyn Tusk tego nie wie

Gość narodowiec1995
Uważaj jak mówisz o moich przyjaciołach,znam trochę Serbów osobiście,i są mi jak bracia,więc nawet mnie koleś nie w******j...Idź poczytaj GW i inne polskojęzyczne bzdury....

Gość gość
nie zmienię zdania,tylko zbóje i bandziory takie jak jugole,mogli wywołać wojnę w tych czasach,teraz ukraincy idą tą samą drogą,kto robi takie rzeczy w cywilizowanym świecie,kto?kylko dziki takie jak twoi bracia jugole...dać wam nóż do ręki i wyrżniecie się o to czyja koza więcej nasrała na polu,na pohybel

Gość narodowiec1995
Kretynie, jestem Polakiem,to po pierwsze.Po 2 wolę Słowian niż NATO i syjonistów,którzy działają przeciwko Nam i chcą Nas zniewolić,niestety wiele osób tego nie zrozumie,bo nie jesteście zbyt inteligentni żeby to skumać po prostu...

Gość narodowiec1995
a prawdziwych zbójów masz w Brukseli i na Wall Street.Homopropaganda,wspieranie islamizacji Europy,poprawność polityczna i ogłupianie społeczeństw (wszystko to dla pieniędzy jest robione)

Gość gość
sam kretyn jesteś,w doopie mam kto ty jesteś,Polak Chińczyk czy inny mongoł,napisałem że jugole to bandziory,takie same jak ruskie i ukraincy i nie strugaj pawiana,bo całe kafe się z ciebie śmieje...

Gość narodowiec1995
Slava Slovenima!Poljaci Srbi-braća :D.