Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada 33 latce jeżdzić na wrotkach po ulicy

Polecane posty

Gość gość

Pytam sie serio , jezdziłabym z dzieciakami na wrotko-rolkach .Czy jazda by mi coś dała np schudnąc ?

Gość dr trupek zredukowany
Mnie się podoba, mam więcej lat co ty i też bym sobie pojeździł :D

Gość gość
Własnie mnie też się podoba a co mi tam bedzie zabawa :)

Gość dr trupek zredukowany
15latka nie myśli, że wygląda jak idiotka z papierosem, ale 33latka się zastanawia czy nie będzie głupio wyglądała na wrotkach :D Tymczasem wrotki/rolki fajne i zawsze to jakiś ruch, dziewczyny fajnie wyglądają ;) a papierosy to ciężka głupota i śmierć rozłożona na raty. Tak to już jest, że niepotrzebnie zawracamy sobie głowę takim zastanawianiem

Gość gość
No wiesz nie bede oszukiwac nie wyglądam jak dziewczyna :)ale zainspirowałam się tymi wrotko-rolkami jak widziałam dorosłą kobietę z wózkiem .Ja mam juz duże dzieciaki

Gość gość
Ja tam bym z checia sie obejrzal za taka kobieta na ulicy :) Jeszcze jakby bylo na czym zawiesic oko to bylby sam miod.

Gość gość
wypada nie wypada, co to kogo obchodzi, wkładaj rolki i jeżdzij, jak Ci to frajdę sprawia. Oczywiście nie po ulicy, tylko po chodnikach.

Gość gość
To było przejezyczenie przeciez wiadomo ze nie bede jeżdziła tam gdzie samochody jeżdzą

Gość gość
dziewczyno ja jestem po 40 i zasuwam z corka na rolkach i jest super, ludzie sie fajnie usmiechaja

Gość gość
To decyzja zapadła kupuje 3 pary wrotko- rolek itp i już .Dziekuję za odpowiedzi na mój temat

Gość gość
trupek ma racje:) pozdrawiam trupka z nocnego tematu o ptasim mleczku haah

Gość gość
prosze bardzo kolezanko i smialo jezdzij ja rolkach, jest super, tylko na poczatku uwazaj bo ja sie poobijalam, myslslam ze to bedzie tak latwo jak na lyzwach figurowych ale bylo gorzej:)

Gość gość
ja zazdroszcze ludziom na rolkach a widzialam panie nawet po 50 jak sie ucza na rolkach z kijkami w reku a tyle smiechu mialy, haha i to fajnie wyglada jak ludzie uprawiaja sport, w polsce malo widac tego narazie a szkoda

Gość gość
A co to są wrotko-rolki?

Gość gość
Zdaje sobie sprawę z tego , dlatego zaopatrze sie w ochraniacze i zaczne od wrotek .Pożniej przełożę kólka i bedą rolki

Gość gość
Wpisz na allegro co to są wrotko rolki .Mozna miec 2 opcje tylko przekłada się kólka :)

Gość gość
na wrotko rolkach jest lepiej? ja mam rolki i te gupki jada same , nie chca sie zatrzymac gdy ja tego chce, hamulec jest tylko na jednej rolce z tylu i nawet nie umiem tym gownem hamowac bo i tak sie wypieprze i rozbije biodro i nadgarstki, te cholery kosztowaly 7oo zl i jada same, w d***e je mam, wole rower a co to sa wrotko rolki? lepiej na nich?

Gość gość
Podobno lepiej na wrotko-rolkach , tak słyszałam i czytałam kiedyś w dzieciństwie zasuwałam nie żle na wrotkach .Mam nadzieję że nie zapomniałam tego .Bardziej chcę dzieciakom sprawic frajdę , rower zawsze zdążę kupić

Gość gość
Do 50 dobijam i jeżdże stylem szybkim. Nie wahaj się ani minuty, rolki nie obciążają kręgosłupa tak jak bieganie, pięknie kształtują pośladki.

Gość gość
aha dziekuje tobie za mila odpowiedz, pojde do sklepu i zapytam o takie cos, tamte rolki to sprzedawca mi wcisnol, takie drogie dla poczatkujacego, maz na swoim smiga- on ma 50 lat a smiga jak mlody, gapia sie na niego i fajnie usmiechaja, kupie moz ena poczatek wrotko rolki, mowilam facetowi ze nie mam pojecie o rolkach a on mi wcisnol jakikes profesjonalne czy cos takiego ktore sa takie gupie ze jada same jak gupki tak szybko po prostym i zatrzymac sie nie moga:(

Gość gość
całe szczęście że sprzedawca polecił Ci dobry sprzęt- od tego zawsze trzeba zacząć aby się nie zrazić jeśli naprawdę chcesz śmigać na rolkach a nie dreptać spacerowo

Gość gość
No wiesz sprzedać cos ci musiał i to drogie najlepiej ja kupuje na allegro te wrotko -rolki tylko jeszcze kolegę zapytam jakie on sie zna na tym i żeby kólka były dobre na allegro te wrotko rolki zaczynaja sie od 100 zl w górę i własnie najwazniejsze by na przodzie było hamowanie :)

Gość gość
Drogi nie znaczy dobry , zresztą co za radocha jak ma sie z tyłu hamowanie to nie rower mozna niezłego orła wywinać na plecy

Gość gość
no walsnie mi bardzo chodzi o to hamowanie, bo u mnie jest z tylu i to gowno mi daje to z tylu, to jakis idiotyzm by hamulec byl z tylu, powinnam uczyc se na innych, lyzwy moje maja z przodu hamulec i je kocham a to gowno oddam biednemu dziecku

Gość gość
mam trzy pary rolek w domu, dla calej rodziny i szystkie maja hamulec z tylu, nawet te tansze corki patrze ze tez maja taki i ona sie nie skarzy, maz tez sie nie skarzy a ja laduja zawsze dupa na asfalt

Gość gość
rozpedzaja sie same, jade szybko i chce zwolnic i nie moge bo jak mam go uzyc tego hamulca tylnego, probuje hamowac i fik na glebe na plecy, peiprze te rolki, kiedys sie polamie, a moj facet mowi ze nie jestem dzielna, tylko marudze, a jawiem ze mam niedobry sprzet, one sa dla kogos bardzo bardzo zaawansowanego

Gość gość
drogi zwykle znaczy lepszy szczególnie jeśli chodzi o sprzęt sportowy

Gość gość
no niby sa dobre ale nie dla poczatkujacego

Gość gość
jaki masz rozmiar kółek?

Gość gość
a gdzie to patrzec jaki jest rozmiar?