Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WF problem PORADZICIE COŚ

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w szkole zawodowej 1 i 2 rok miałem poprawkę z w-f ale 2 trzeciej nie można miecz i wychodzi mi na koniec 1 z całego roku za nie ćwiczenie to nie jest powód , że mi się nie chcę tylko mam problemy z kolanami lewe kolano-osgood schlatter a prawe rozwaliłem sobie 3-4 miesięcy temu przysiadem na wymuszenie z kolanami mam problem od 3 lat właśnie ... dlatego nie ćwiczę a na wf tylko piłka nożna a mnie boli jak robię dynamiczne zgięcia , jak stoje ,siedzę ,biegam, nie mogę nawet ich ćwiczyć i moje pytanie do was co mogę zrobić w danej sytuacji mogę załatwić zwolnienie , ale czy nie jest za póżno ??? poradzicie coś ???

Gość PrawaeTywae
Zwolnienie mozesz dostac ale i tak musisz zaliczyc to co bylo przed zwolnieniem :)

Gość gość
czyli sprawdziany tylko??? i czy będzie uwzględnione zwolnienie tera???

Gość PrawaeTywae
No teraz tak, chyba wiadomo :O Przeciez mogla np. ci sie jakas "kontuzja" zdarzyc. A co bedziesz musial zaliczyc to zalezy od nauczycielki.

Gość gość
bazienka chciałem zwolnienie ale chciała mi dać tylko na miesiąc i co by mi to dało a te kolano lewe miałem tak bolało miesiąc potem przerwa i znów