Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wytlumaczyc facetowi

Polecane posty

Gość gość

chyba nie umiem z nim rozmawiac. nie wiem czy to roznice plciowe czy ja nie umiem czy on nie chce zrozumiec. otoz jestesmy razem pol roku ale znamy sie duzo dluzej. ostatnio mam trudny czas chodze zdolowana itd. prosze go zeby ze mna porozmawial, zwrocil na mnie swoja uwage ale to nie pomaga. staram sie rozmawiac na sile ale zdarza sie ze on zmienia temat- wtedy mi sie nie chce gadac, zamykam sie i czuje sie samotna. no i oczywiscie poteguje to mojego dola. powiedzial ze sie zmieni postara, ale jakos nic z tego nie wychodzi. w druga strone on czesto mi mowi ze czuje sie zadbany przeze mnie itd ze to mile ze robie mu kanapki do pracy, gdy wraca do domu czeka obiad itd, gdy on mial dola zwinelismy sie w lozku w klebek gadalismy a ja go glaskalam- czegos takiego tez oczekuje ja, ale mimo ze wydaje mi sie ze mowie wprost to on tego nie lapie

Gość gość
up

Gość gość
Z tymi rozmowami jest różnie. być może Tobie się wydaje że rozmawiasz a tak naprawdę strzelasz długi monolog. Kobiety mją potrzebę aby wszystko dokładnie wytłumaczyć co do milimetra. To jest nudne. Z facetem trzeba krótko, węzłowato i do sedna. Omijać niepotrzebne dodatki nie mające nic wspólnego z problemem. Powiedz dokładnie o co Ci chodzi i czego dokładnie oczekujesz. Nie rycz! oczekujesz żeby się Tobą zajął? W jaki sposób? Chcesz przytulenia? Całusa? Powiedz mu łopatologicznie. Facet nie wróżka żeby się domyślał. Rozmowy trzeba się nauczyć. Jestem kobietą.

Gość gość
wlasnie mowie mu czego oczekuje- chce zebys czasami zrobil mie herbate, chce zebys polezal ze mna w lozku rano a nie z niego wyskakiwal, chce zebys czasami mnie posluchal nawet jak sie rozklejam. wydaje mi sie ze umiem rozmawiac- mojego ex tego nauczylam, a z obecnym rozmawiam od 8 lat o wszystkim- naprawde o wszystkim.

Gość prawictwo pospolite143
zostaw go

Gość gość
Widocznie Ty rozmawiasz a on nie potrafi słuchać lub to go przerasta. Nie chciałabym być z kimś kto mnie nie rozumie. Kogo nie obchodziłyby moje uczucia i sprawy. Z drugiej strony, spędziłaś z nim 8 lat?! Przywykł do niesłuchania a Ty tolerujesz jego obojętność. Dlaczego?

Gość gość
jestesmy razem pol roku, a bylismy przyjaciolmi przez 8. gadalismy non stop o wszystkich bolach radosciach i infekcjach intymnych jakie nas napotykaly. stalo sie tak ze jestesmy razem i gdzies to porozumienie zniknelo...

Gość gość
otwarcie mu mowie ze czuje sie samotna