Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog do prowadzenia ciążyw w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Mieszkam tu od niedawna Wawce (na Białołęce). Szukam ginekologa do prowadzenia ciąży (5 tydzień).

Gość kotunia34
Ja obecnie uczęszczam na wizyty do pana Wojciecha Strzyżewskiego. Prowadzi on aktualnie moją drugą ciążę. Na szczęście wszystko jest ok ;) Pierwsza ciąża w przeciwieństwie do pierwszej była zagrożona ale pan Wojciech szczęśliwie doprowadził wszystko do końca tak ,że jestem mamą wspaniałego synka, a wkrótce i córeczki ;) Zdecydowanie lekarz z powołania, który rozumie pacjentkę, chętnie rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości. Posiada dużą wiedzę. Niektórzy piszą, że jest drogi ale sorry, na zdrowiu dzieciaczka nie powinno się oszczędzać. Jeszcze nie spotkałam takiego specjalisty o podobnym podejściu i doświadczeniu, który brałby mniej. Pozdrawiam.

Gość kotunia34
A dodam jeszcze, gdybyś była zainteresowana to przyjmuje na co dzień w cm WellMed przy ulicy Długiej.

Gość gość
sprawdź sobie paru których ci polecą,ale wybierz tego który będzie cierpliwie odpowiadał na pytania ;) mój jest świetny i sporo mi podpowiada np żeby brać pregnofer dha który wpływa na rozwój mózgu i oczu płodu i niemowląt, dzięki zawartości kwasów dha. a wiem że nie każdy lekarz jest taki za pacjentką, żeby od siebie coś pomóc.