Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety tkwia w toksycznych zwiazkach

Polecane posty

Gość gość

faceci uciekliby odrazu a glupie baby tkwia az patrzec nie mozna, moja kolezanka jest z facetem 10 lat, ma 28 lat mieszka z rodzicami bo jej nie stac na samodzielne mieszkanie, facet ja notorycznie zdradza, co roku idzie z inna panna na studniowke, leje ja, a ona siedzi z nim nadal, boze ani dzieci nie maja ani nie mieszkaja razem, wiec przeciez mozna go kopnac w tylek, a ona mowi tak: szukam na niego haka zeby go zostawic ale narazie nie mam, zatkalo mnie ze nawet nie wiedzialam co jej odpowiedziec

Gość kniaź
Dlaczego tym się przejmujesz? Przecież to nie twój mąż.

Gość gość
Bo cieszą się z tego co mają, wiedzą że lepszego nie znajdą, pasuje im to :D

Gość gość
...a tak na marginesie ty autorko pewnie jesteś sama, ale oczywiście mądrzejsza? :P

Gość gość
owszem jestem sama, ale jestem szczęśliwa bardzo, nie wiem co by jej facet musiał zrobić żebym z nim była

Gość kniaź
ha! ja wiem co.

Gość gość
...musiałby się zmienić, obiecać że mnie tak traktował nie będzie i że nie będzie zdradzał, to wtedy tak

Gość gość
Bo są uzależnione psychicznie, często i też finansowo.

Gość gość
ja autorka, jestem mezatka i uwazam ze moja kolezanka zasluguje na normalnego chlopaka a nie takiego co ja bije, ale jej sie nie da wytlumaczyc

Gość gość
Możliwe że jest od niego uzależniona. Znęcana osoba cząsto nie potrafi logicznie myśleć. Zanika instynkt samoobrony i wydaje się jej że inaczej nie można żyć. To jest prawie jak nałóg. Ty masz inną osobowość i potrafisz się bronić. Jednak są osoby uległe i o słabej psychice. Nie potrafią się bronić.

Gość gość
droga damo toksycznosci mozna sie nauczyc i dawkowac ja w odpowiednim momencie jak kuba bogu tak buk kubanczykom 🖐️