Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla mamy

Polecane posty

Gość gość

Witam, proszę o jakieś inspiracje, nie mam w ogóle pomysłu. Moja mama ma 65 lat, jest na emeryturze, czas spędza głównie w domu, ale nie chcę jej kupować jakichś sprzętów AGD czy rzeczy, którą postawi i będzie się kurzyć. Z czego może ucieszyć się typowa emerytka?

Gość gość
mam ten sam problem. Rok temu kupiłam telefon dla seniora...a co teraz?

Gość gość
W zależności jakie ma zainteresowania.Też jestem emerytką i dostałam od córki fajne buty trekingowe,torebkę i leżak do ogrodu.A wcześniej tablet i piżamę.Może coś pomogłam,bo wyszło to jakbym się chwaliła.

Gość gość
niektórzy myślą tylko o sexie masakra....a jaki masz budżet? możesz kupić jakieś fajne ręcznie robione belgijskie czekoladki albo jakąś kawę czy książkę a jak masz więcej kasy to biżuterię lub zegarek

Gość gość
jak lubi ruch to może kijki do nordic walking? z moich obserwacji wynika że to ulubiony sport starszych osób :)

Gość gość
apaszka, portfel

Gość gość
Ja 3 lata temu kupiłam mojej mamie psa :D Mieszka sama, nudziło jej się, więc dałam jej powód do wychodzenia z domu z nim na spacery itd., na początku uznała, że zwariowałam, ale teraz kocha go jak dziecko i jest dużo bardziej uśmiechnięta