Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZOBACZCIE TĄ PYZĘ ZAJĄC.

Polecane posty

Gość gość
pokaż gwiazdo swoją fote, ocenimy jaką jesteś super laską

Gość gość
to dawaj swoje foty, bo mi się jej nogi bardzo podobają, więc twoje to musi być w ogóle jakiś kosmos:D

Gość gość
Terrazzino to musi mieć krzepę,żeby ją unieść:D

Gość gość
18:50,jeśli podobają ci się te utuczone nóżki jak u kaczuszki z cellulitem,to ciekawa jestem jakie musisz mieć balerony,że marzysz o takich grubych jak jej:)

Gość gość
Normalne nogi normalnej kobiety. Pomijajac fakt, ze ona urodzila bliznieta wiec jej cialo nie jest i nie bedzie takie jak u nastolatki... moim zdaniem wyglada zupelnie normalnie i zupelnie ok. Niestety nie wymyslono jeszcze Photoshopa w tubce. ;)

Gość gość
Moja koleżanka urodziła bliźnięta i wygląda super.Brzuch i nogi mega,więc to czy ciąża pojedyńcza czy bliźniacza chyba nie ma większego znaczenia przynajmniej jesli chodzi o nogi:) fakt,Zając ma takie nabite serdelki:)

Gość gość
18:53 ja mam takie nogi jakie ma mocno wysportowany koles 185cm/80kg, czyli z******te

Gość gość
a czy każda kobieta ma nosić rozmiar 32 i wyglądać fantastycznie? każda wygląda tak, jak jej odpowiada

Gość gość
Trzeba być niespełna rozumu i zero wyobraźni, żeby wyśmiewać samotną matkę małych bliźniąt (i to jeszcze wymagających jakiegoś leczenia z tego co wiem), bo ma za grube nogi. Pomijając fakt, że wcale nie są za grube - normalna figura normalnej kobiety. Ładna dziewczyna i młodo wygląda. Ciekawa jestem, jakby wyglądała autorka, gdyby była w sytuacji Zając.

Gość gość
ładniejsza od wlodarczyk :)

Gość gość
A ja mam po ciązy żylaki, wiec co powinnam je uciąć przy tyłku? I w ciąży przytyłam tylko 9 kg wiec nie jest to wina mojej otyłości dałabym się pociąć za nogi tej babki z linku

Gość gość
19:05,a co ma rozstanie do cellulitu?:) kobiety zazwyczaj w takiej sytuacji przeżywają ogromny stres,który sprzyja utracie kilogramów.

Gość gość
Autorko tu weszły same akrobatki xxl,więc kazda dałaby się pociąć za takie dwa kołki jak u zającowej:D

Gość gość
Trzeba być dnem, żeby ją wyśmiewać. Mnie się wydaje miła i skromna (widać na tych występach, jak się stresuje). Nogi bardzo fajne, mocne ale zgrabne (typ nóg tenisistki, wolę sto razy niz te ohydne pozbawione mięśni szczudła, którymi teraz się często szczycą pasztety myślące, że są piękne :O ). Pomijając, że ona urodziła bliźniaki i musiała walczyć o dawną figurę. Pomijając, że sama musi je wychowywać (wymagają chyba leczenia), bo jej były mężuś puścił się ze swoim "ciałem astralnym" :O Także zajmij się swoimi kulasami, zakompleksiona kretynko :)

Gość gość
Pomijając, że ona urodziła bliźniaki i musiała walczyć o dawną figurę. xxxxx A ktoś jej kazał jeść za trzech?:O

Gość Brawo Aneta
Aneta wygląda swietnie-jest śliczna,ma zgrabne kobiece kształty, piękną twarz i oczy. A najważniejsze że ma fajny charakter, nie jest zarozumiała-super babka :)

Gość gość
Obiektywnie to Zając absolutnie nie powinna wygrać, bo tańczy zwyczajnie słabo. Ludzie na nią głosują, bo ją lubią i jej współczują, co pokazuje, że ten program nie ma najmniejszego sensu (powinien wygrać dobry taniec). Najlepiej tańczyła ta Halencio (czy jak jej tam) i odpadła, choć absolutnie nie powinna. Także cały program jest dnem. A nogi zając się w porządku jak na matkę dwojga dzieci.

Gość gość
19:12, serio ona ci wygląda jak ktoś, kto je za trzech???

Gość gość
Utrudnia mu kontakty z dzieciakami,a potem za kasę w wywiadach płacze,że on nie chce się z nimi widywać:O to jest super babka? pogrywa z nim kosztem dzieci:O

Gość gość
Nie wiesz, czy jadła za trzech, nic o niej nie wiesz, tępa forumowa zakompleksiona dzido :) Pozdrawiam miło 🖐️

Gość gość
19:14,popieram,ludzie się nad nią litują:O Moro w finale rozniesie ją w pył

Gość gość
Mam wrażenie, że tu włodarczykowa siedzi i pisze albo ten jej gach :D Już arę razy widziałam na kafe posty wychwalające urodę i talent Włodarczyk (o żadnej innej celebrytce tak nie pisali), więc wszystko możliwe. :)

Gość gość
Skoro musi odzyskać figurę,to znaczy,że chyba jadła więcej niż powinna:O

Gość gość
Zajączek ma taki wyraz twarzy ,jakby ją coś ciągle bolało

Gość gość
"Skoro musi odzyskać figurę,to znaczy,że chyba jadła więcej niż powinna" . Albo znaczy, że jej metabolizm w ciąży był gorszy niż innej kobiety, jedzącej tyle samo, a z kolei lepszy od innej, która przytyła więcej. Jeszcze czegoś nie rozumiesz tępa forumowa zakompleksiona dzido? :) Więcej życia, mniej forum, biedne dziecko neostrady. Ponownie pozdrawiam miło :)

Gość gość
Jest bardzo apetyczna,ma kształty i wszystko na swoim miejscu-dojrzała,seksowna kobieta,a nie płaski wieszak!

Gość gość
Ona jest niska i ma super figurę która pasuje jej do wzrostu więc się od niej odwalcie

Gość gość
Gruba i nie ma co mówić.Halejcio ma świetną figurę,szkoda,że odpadła,bo była lepsza od niej i Moro.

Gość gość
do autora i popierających: jesteście tymi co wpędzają kobiety lub młodsze dziewczyny po przeczytaniu czegoś takiego w bulimię. NIE NORMALNI jak ma wyglądać kobieta prowadząca dom, wychowująca dzieci?Dla was każda musi wyglądać jak modelka. Jesteście przesiąknięci tym czym karmi nas tv i media OBRZYDLIWE ! ! ! !