Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość gość

Czuję się nienawidzona przez ludzi. Równie dobrze mogę już wcale nie wychodzić z domu. Z początku jest tak, że ktoś mnie lubi jakiś czas jest dobrze a potem głupich życzeń na urodziny na głupim facebooku nie dostanę nawet... nie oczekuję ale nagle kontakt się zrywa i żałuję, że w ogóle zaczęła się znajomość... u Was też tak jest? kontakty są chwilowe? znajomi przychodzą i odchodzą?

Gość gość
up

Gość gość
nie wiem, bo za bardzo nie dopuszczam do siebie nowych znajomych i nie oczekuję od nich życzeń itp, może za mało pielęgnujesz te znajomości?

Gość gość
nie jestes sama... ja zaraz po zajsciu w ciaze tez "stracilam" wiekszosc znajomych... no coz jako matka juz nie jestem dobrym kompanem do imprezowania, heh... szkoda ze tak wiekszosc mysli...

Gość gość
Nie chodzi o to że ktoś tak o tobie myśli, zapewne tak właśnie jest, że nie jesteś kompanem. Albo z kolei ktoś obawia się że zabierze ci cenny czas przeznaczony na dziecko.

Gość niedorobiony
to ty musisz zacząć działać i się narzucać inaczej ludzie cię nie zauważą są wszyscy tak zabiegani i myślą o sobie że ciężko jest się przebić. A bo to komputer mi nawalił, a to laptop nie odpalił, a to musiał ktoś iść do pracy lub na zakupy. Ludzie sami chcą i oczekują że ktoś się do nich odezwie bo są tak leniwi że szkoda gadać. Myśli sobie taka laska ale jestem ładna, ale co z tego jak nie daje sposobności by swoją osobą dać szansę komuś na podryw.

Gość gość
w zasadzie przestałam już wychodzić z inicjatywą... bo skoro kończy się wszystko zawsze tak samo to nie chcę więcej cierpieć... jednak czuję się samotna i bardzo odrzucana z pewnego powodu i mam wrażenie że wszyscy to widzą...

Gość gość
taką juz mi przylepa dali... skoro matka to nie imprezuje a jeszcze miesiac przed ciaza mega imprezowalam... zycie heh...

Gość gość
tylko ja nie mam dzieci, mam 25 lat

Gość gość
ja ma jedno i tez 25 lat :) a skad jestes?

Gość gość
wielkopolska

Gość gość
a chcesz mieć dzieci ? :+

Gość gość
raczej nie chyba, że będę miała wszystko to czego pragnę