Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzasta123456789

przemyt alkoholu do szwecji

Polecane posty

witam serdecznie- moze ktos z was bedzie wiedział o co chodzi- mianowicie:moj partner(głowa rodziny :)) wj**** sie na przemyty -złapali go najprawdopodobniej w szwecji-wiózł b duza ilosc alkoholu i papierosów-ilosć?(samochód dostawczy )(tak powiedział mi jego "szef")!!! he he -od 10 dni nie daje zadnego sygnału ze zyje-!!!-a jego tel był przez okolo 6 dni włączony i załadowana była karta-tel wył sie po 6 dniach jak wciąz dzwoniłam,-wiec rzeczywiscie moze siedz!!---- ciekawe dlaczego nawet nie poinformował rodziny ze odsiaduje w szwecjii-z tego co mi wiadomo dopiero po 3 tyg ma prawo do telefonu do rodziny-i niby ma tam siedziec okolo 1 mies w wiezieniu-jako ze nigdy nie był karany---- CZY COS WIECIE --PROSZE -ja nie pracuję -mam synka w wieku 8 lat-jest mi bardzo cieżko-wynajmujemy mieszkanie wspolnie-nie radze sobie-sama -nie wiem na czym stoj***ARDZO PROSZE O JAKAKOLWIEK PORADĘ!!!!! Z GORY BARDZO ALE TO BARDZO DZIEKUJE I przepraszam za skład i nielad tego co napisałam... :) pozdawiam DZASTA :)

Gość gość
znajdz szybko innego jelenia i po kłopocie, daj mu potarmosić to opłaci mieszkanie i może kieszonkowe też Ci da jakieś