Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ed sheeran "I see fire" pierwszy taniec

Polecane posty

Gość gość
eee... to piosenka ściśle powiązana z fantasy i nigdy w życiu nie przyszłoby mi do głowy, by wziąć ją na 1 taniec

Gość gość
dajcie spokoj. tradycyjne wesele i pierwszy taniec terz tradycyjny powinien byc :/

Gość gość
po prostu nie chcemy wybrać kiczowatego (przepraszam - tradycyjnego) utworu jak wszyscy...

Gość gość
Hmm... Piosenka o umieraniu, honorze i o klęsce... Chyba porównywalne z braniem na pierwszy taniec "windą do nieba"... Już chyba lepiej wziąć coś bardziej neutralnego jeśli nie chcecie czegoś "tradycyjnego". Poza tym jest dużo fajnych i nawet romantycznych piosenek, które wcale nie są smętne i kiczowate. My akurat mieliśmy twista, czyli ani to romantyczne ani typowe a oboje twista lubimy więc się świetnie czuliśmy :D

Gość gość
AC DC... highway to hell. Właśnie na nią wjeżdżacie

Gość gość
myślałam o Lanie Del Rey "young and beautiful" w sumie czemu nie, przynajmniej ta piosenka jest mi i mojemu narzeczonemu znana i oboje ją lubimy. A czy nie będzie ona zbyt "statyczna"?

Gość gość
To zależy, czego sami chcecie. Jeśli odpowiada Wam wolny kawałek, to weźcie wolny. Jeśli nie widzicie siebie w wolnym tańcu poszukajcie czegoś bardziej energetycznego.

Gość gość
Jeden powie Ci, że jest zbyt statyczna, inny że w sam raz. Wybierzcie coś, do czego Wam się będzie dobrze tańczyć. Ale "I see fire" jak dla mnie nie będzie dobrym wyborem, bo to nie jest piosenka do tańczenia a raczej utwór stylizowany na balladę, która ma opowiadać jakąś historię i ma być wysłuchana. No i jej treść raczej nie jest czymś odpowiednim na wesele.

Gość gość
e tam a mi się podoba

Gość gość
i see fire - to jest dopiero statyczny kawałek!!!

Gość gość
a czytaliście w ogóle słowa tej piosenki ? ona w ogóle nie pasuje na pierwszy taniec

Gość gość
I see fire to piękna piosenka, ale zupełnie nie pasuje na pierwszy taniec ze względu na tekst. Wyszlibyście na idiotów, którzy wybierają piosenkę 'bo muzyczka ładna' a nie wiedzą o czym jest.Każdy kto zna angielski pomyśli że jesteście albo głupi, albo niedouczeni/zbyt leniwi żeby przeczytać choćby tłumaczenie. moja propozycja : lana del rey - million dolar man lana del rey - lucky ones bon jovi - always bon jovi - bed of roses

Gość gość
A może Lucky Colbie Caillat i Jasona Mraza? Piękna piosenka, cudowny tekst.

Gość MPayne
Jeśli chcesz piosenkę konkretnie tego wykonawcy to polecam "kiss me", "give me love", "thinking out loud" i "tenerife sea" Powyższe piosenki idealnie pasują do tego wyjątkowego tańca:)

Gość Lolciks_
Ta piosenka to chyba nie ten klimat :) ale jeśli ją lubicie, to czemu nie ? W końcu to Wasz dzien ;) Ja polecam: - " Za miłość mą"- Weekend, - " Sonet dla miłości"- Akcent, - "Pierwszy taniec"- Cliver, - " Najpiękniejszy w życiu dzień"- Bayer Full. Pozdrawiam :*