Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama swojego syna

a ja dam na imię synkowi

Polecane posty

Gość przyszła mama swojego syna

Radzimir i w nosie mam Waszą krytykę. Co się o imię któraś nie zapyta-zjechana od góry do dołu, wyzwana od nizin społecznych i patologii. Dlaczego takie jesteście? Oczekujecie poszanowania dla swoich decyzji, a w zamian linczujecie nie pytając o powody??

Gość gość
czemu nie Ewaryst :) a tak na serio to całkiem ładne imię, chociaż nie umywa się do Borysa.

Gość gość
to nie TY bedziesz mialo ciężko, tylko Twoje dziecko. Tobie imie się podoba ale jestem w 100% przekoananze synowi na pewno nie bedzie się podobvało i bedzie mial żal do Ciebie.

Gość gość
sporo dzieci już w wieku kilkunastu lat zaczyna doceniać swoje oryginalne imię :D wcześniej każdy chciałby być anią albo maćkiem, żeby koledzy z przedszkola się nie śmiali. dla dojrzałego człowieka ciekawe imię to swego rodzaju wizytówka. ja żałuję, że mam pospolite imię

Gość gość
Jestem Polką, moje dziecko też jest stu procentach Polakiem, dlaczego ma nosić imię pochodzenia greckiego, niemieckiego, czy ruskiego?.... Doceniajmy słowiańskie imiona, bo niebawem same Jessiki i Borysy będą w POLSCE. A Wojciech? Mieszko, Radosław, Sławomir?

Gość gość
zgadzam się, dlatego moja córka nie ma na imię Julia ani nawet Nikola...;)