Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem orgazm

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem z moim partnerem od 3 lat , mam problemy z orgazmem. Wstydze sie o tym wspomniec przy wizycie u lekarza , z reguly jest to dla mnie temat wstydliwy . w łóżku z moim partnerem jest mi bardzo dobrze czuje sie swietnie ale orgazmu i tak brak. Dziewczyny moze umiecie jakos doradzic ? moze mialyscie taki sam problem i udalo sie osiagnac oczekiwany orgazm . Prosze o rade , Czasami boje sie ze cos jest nie tak.

Gość gość
Bede wiedzieczna za rady i pomoc .

Gość gość
a miałaś kiedykolwiek orgazm podczas masturbacji? Bo jak nie, a czekasz na pochwowy, to sie nie doczekasz

Gość gość
ja też niestety nigdy nie miałam orgazmu pochwowego chociaż jest mi wspaniale z moim facetem w łóżku.Łechtaczkowy podczas seksu oralnego przychodzi też po bardzo długim czasie pieszczot ale jest.Nie wiem czemu tak się dzieje

Gość gość
Mialam . Wlasnie dlatego prosze o rade i pomoc bo dlugo czekałam probowalam , probowalam roznych pozycji nie wiem co jest przyczyna . Dlatego pisze do was moze w tych sprawach jestescie bardziej doswiadczone bo dla mnie jest to wstydliwy temat i nie mam pojecia co z tym zrobic

Gość gość
bo tylko ok. 7 % kobiet ma orgazm pochwowy, dlaczego sądzisz że musisz znaleźc się w tych 7 %?

Gość gość
Kochana nie wiem ile procent kobiet ma orgazm pochwowy , czytalam od kilku dni na ten temat . poprostu podczas stosunku nie mialam żadnego orgazmu nigdy kazda kobieta chciała by miec. Czytalam ze warto udac sie do seksuologa . Co o tym myslisz ?

Gość gość
kobieta musi znac swoje cialo (trzeba sie dotykac dziewczyny)jezeli twoj partner jest niedoswiadczony ty musisz mu pokazac gdzie i jak ma cie dotykac.

Gość gość
łechtaczkowy mam bez problemu, pochwowy miałam raz, czekam z utęsknieniem na kolejny

Gość gość
skoro masz łechtaczkowy podczas masturbacji, to po prostu przenieś dokładnie te same zachowania do łóżka - możesz dotykać się sama podczas stosunku, albo pokazac facetowi jak ma Cię dotykać. Albo niech facet założy wibrujący pierścień na penisa, z taką wypustką podrażniącą łechtaczkę - ja mam przy tym orgazmy. Do seksuologa bym nie szła, bo ten problem to żaden problem. Skoro masz orgazmy sama, to znaczy że wszystko jest ok, tylko musisz się przełamać by to samo robić z facetem.

Gość gość
Wiecie co tak mysle moj partner robi wszystko idealnie ale podczas stosunku mam takie zachamowania czesto odmawiam nie potrafie byc dokladnie skupiona cos jakby mnie blokowalo. To jest na pewno jedna z przyczyn dlaczego nie mge miec orgazmu i wiem to bez terapi czy czego kolwiek . Nie umiem sie odprężyć nie wiem co mam robic bardzo mi z tym zle.. . Jednak kiedy nie mysle o tym wszystkim i jestem rozluzniona jest mi bardzo dobrze ale nie na tyle zeby miec orgazm . Nie widze winy partnera w tym przypadku on bardzo mnie pragnie z kazdym dniem coraz bardziej , wydaje mi sie ze wina jest z mojej strony. Naprawde dzieczyny co do orgazmow wiem malo jestem niedoswiadczona w tych sprawach , dziekuje za kazda rade jaka dajecie zawsze to jakies wsparcie z waszej strony !

Gość gość
Slowa ze ze mna jest wszystko dobrze naprawde mi daja otuchy . Moze faktycznie musze bardziej eksperymentować moze jakies żele , pierścienie czy cos w tym stylu jakies urozmaicenie stosunkow

Gość gość
Taki problem z odblokowaniem się jest normlany i tak do tego podejdź. Zrozum samą siebie, bądź wyrozumiała.Być może nigdy nie rozluźnisz się do pewnych rzeczy, i to też jest normalne. Postaraj się zrzucić z sioebie tę presję, bo na razie chyba czujesz się pod presją że masz być rozluźniona.

Gość gość
Tak i podczas tego czasami nawet czuje ból co tez jest pewnie spowodowane stresem