Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem nic nie wartym zerem przegrałem życie.

Polecane posty

Gość gość

niestety anglia mnie nauczyła że jestem zerem bo tam nie traktują człowieka z szacunkiem

Gość gość
Przynajmniej Ty szanuj siebie

Gość gość
ja siebie szanuje. ale płakać mi się chce gdy sobie przypomnę że tam w anglii to jesteś zwykłym zasobem ludzkim i sie z tym nie kryją a jak narzekasz to ci powiedzą że to jest uk i nic ci do tego.

Gość gość
Niestety w naszym kraju jest podobnie. Często w pracy słyszy się hasła typu "jaj się nie podoba to dzrwi otwarte". To jest straszne i świadczy to o głupocie. Ty jesteś człowiekiem, należy Ci się szacunek i tego się trzymaj.

Gość gość
do tego oszukiwanie na kasie,mobbing kary bez powodu tak właśnie w anglii jest niepewność jutra,i wyzysk.

Gość gość
Ja pracujęw Polsce i mam podobnie. Człowiek się stara i jeszcze bez przerwy pretensje, kar to może nie ma (przynajmniej u mnie) ale pensja głodowa. Nawet nie stać mnie na mieszkanie. Widzę, że doła masz...

Gość gość
no mam już tam nie pracuje. ale wkurza mnie jak ktoś mówi że w anglii lepiej gwno prawda do tego brzydko.

Gość gość
Najważniejsze, że zmieniłeś pracę. A z obecnej jesteś zadowolony? Przestań też przejmować się tym co mówią ludzie. I tak g... wiedzą,

Gość gość
już tam mnie niema.wole sobie żyć spokojnie niż w kraju gdzie jest wyzysk,zapierdziel i wszystko na pokaz i nieograniczona konsumpcja. nie podoba mi sie pracować konsumować.a ludzie są głupi że dla nich tylko konsumpcja i kasa kasa kasa

Gość gość
nic ciekawego

Gość gość
Tzn. masz lepiej. Dalszego więc jesteś taki zdołowany?

Gość gość
bo mam takie wspominki i mi sie to przypomina a w polsce już też ludzie sie tacy robią jak w anglii :(

Gość gość
Masz rację ale nie zmienimy tego. Tam gdzie są ludzie tam jest syf. Ale są też niektórzy w porządku i na nich się raczej skupiajm a przede wszystkim patrz na siebie.

Gość gość
Człowieku,co ty p********z????Konsumpcja jest wszedzie,nawet w Polsce,tylko w Polsce jest na poziomie konsumpcyjnego zzerania własnych kości!Byles,pracowałes w Uk,kto ci kazał siedzieć na kasie???Wiekszosc ludzi zaczyna na zmywakach,kasach,sprzataniach ale większość z tych ludzi ma ambicje i pnie sie do przodu a ty po ....no wlasnie,ile tu byłeś???Pare mcy,pare lat?Jedli mcy to gowno wiesz jesli pare lat to masz zero ambicji i chęci i rzeczywiście kasa w Tesco lub Sainsbury jest szczytem twoich możliwości.Takiemu jak ty tylko czerwone dywany rozwijać,tylko wiedz ze ci ludzie ktorzy po nich chodzą z reguły ciezko pracują na to by nich stapac.

Gość gość
no w anglii to każdy tylko patrzy kupować kupować wydawać kase na pierdoły a potem tyrać po 12 h zero żadnych pasji ani nic tylko konsumpcja.

Gość gość
tak sie żyje w anglii nic tylko ipody i telewizory co chwile kupować napędzać kapitalistom w kabze zero szacunku dla tradycyjnych wartości ale to uk

Gość gość
A ja właśnie planuje wyjechać do Anglii na studia , a ty takie rzeczy piszesz...

Gość gość
no prawdę pisze byś sie nie przejechał na tej anglii już kapitaliści tam cię naprostują.

Gość gość
Serio? Widocznie sam nie szanujesz siebie. Ta Anglia to wymowka. Mieszkam w niej 10 lat i z brakiem szacunku sie nie spotkalam.

Gość gość
a z wyzywaniem od uków, faków,suk my dicków to co.

Gość gość
W jakim towarzystwie wy sie obracacie?!

Gość gość
Maciek to ty? 🖐️

Gość gość
Nie to ja zasób ludzki z anglii z szeregowca

Gość gość
no m.r. ze slaska to zero , nawet na dziwke, najnizszego szczebla szmate nie zasluguje, bydlak pieprzony, kryminalista, totalne dno

Gość gość
kto to jest m.r. ze śląska bo jestem nie w temacie.

Gość gość
witajcie co myślicie o ukach