Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ukaralibyście dziecko za palenie w szkole, podrobienie podpisu i pyskowanie?

Polecane posty

Gość gość

Mąż sprawił za to synowi lanie. W efekcie syn nie odzywa się ani do mnie ani do ojca.

Gość gość
wcale btw - niezdrowe jest dopiero cpanie w szkole, uniemozliwianie dzieciom rozwoju oraz wymaganie od nich zgody na kazdy twoj idiotyzm jaki sobie wymyslisz

Gość gość
A ile to dziecko ma lat?

Gość gość
Syn ma 11 lat

Gość gość
Biednie dziecko :o twój mężulek po co podnosi łapę na niego? To prźemoc fizyczna. Znowu jakaś patologia

Gość gość
jak znam rzycie okolo 40 i pretensje do rzadzenia

Gość gość
Ja nie rozumiem was! Moze dziecko wdało sie w jakies nieodpowiednie towarzystwo bo sam czuł sie samotny i brakowało mu akceptacji [M.IN. Z WASZEJ STRONY] a teraz zamiast przyciągnąć go do was aby czuł sie przy was dobrze i kochanym to odstraszacie go laniem.

Gość gość
dobrze zrobił małolat , kiedyś was spierze na stare lata mam 14 letniego syna różne akcje odwalał i wiele przed nami ,ale w życiu bym nie pozwoliła go bić ,ani bym mu nie ubliżała czy ć poniżała psychicznie. Rozmowa rozmowa rozmowa , kara KONSEKWENTNIE. Rodzic ma być przyjacielem dziecka ,nie katem. Ma pomagać na meandrach dojrzewania , doradzać ,tłumaczyć. Nie wiem ,nie wyobrażam sobie bicia i tyle. Ja z moim rozmawiam ,mówie jaki może być skutek danego postępku, mówie mu co czuje gdy np dzwoni pedagog że uciekł ze szkoły , on widzi troske a nie tresure ,jest coraz lepiej, mówi mi niemal o wszystkim ,kilka dni temu mówił że kumple palili maryche ,ale on nie chciał bo sie bał / tłumaczyłam mu jak to wpływa na rozwijający się

Gość gość
dobrze zrobił małolat , kiedyś was spierze na stare lata mam 14 letniego syna różne akcje odwalał i wiele przed nami ,ale w życiu bym nie pozwoliła go bić ,ani bym mu nie ubliżała czy ć poniżała psychicznie. Rozmowa rozmowa rozmowa , kara KONSEKWENTNIE. Rodzic ma być przyjacielem dziecka ,nie katem. Ma pomagać na meandrach dojrzewania , doradzać ,tłumaczyć. Nie wiem ,nie wyobrażam sobie bicia i tyle. Ja z moim rozmawiam ,mówie jaki może być skutek danego postępku, mówie mu co czuje gdy np dzwoni pedagog że uciekł ze szkoły , on widzi troske a nie tresure ,jest coraz lepiej, mówi mi niemal o wszystkim ,kilka dni temu mówił że kumple palili maryche ,ale on nie chciał bo sie bał / tłumaczyłam mu jak to wpływa na rozwijający się mózg i że jest pryskane/ Jesli nie poświecisz małolatowi czasu będzie zle .

Gość gość
Zabranie wszelkich gadżetów ktore posiada. Oraz wiecej spedzańia z nim czasu, rozmowy, sportu ...

Gość gość
rozwijający się mózg *

Gość gość
porzadny wpierdziel ! tak ja to bylo kiedys skuteczne wychowanie a na tych obecnych malotaow jak najbardziej !

Ja dostaję pasem od matki muszę położyć się na sofę lub krzesło , odsłonić tyłek i otrzymuje karę dostaje o 20 pasów

Gość gość
Mnie kiedyś bili jak dostałem i wcale nie mam im za złe. I na grochu też klękałem. I inne takie... tam... :D

Gość gość
Bili cię? :D

Gość gość
No na pewno bym dziecka nie uderzyła. Rozmowa. To nie jest normalne ze 11 pali... Chociaż znam chłopca ktory pił alko i palił w wieku 9 lat ;/ di tej pory nie mg sobie wybaczyć ze go fajkami czestowalam i nie protestowalam jak gowniarz z nami wódkę pił... Może brak komputera po 19-20 i weekendy? Na dwa tyg? No i trzeba mu powiedzieć jakie zagrożenia niesie palenia a przede wszystkim ze jak już sie zacznie to cholernie trudno przestać a kasy żal :D

Gość gość
za pierwszym razem urządziłabym pogadankę, jakby się zdarzyło drugi raz to nie byłoby zmiłuj. wzięłabym pas wojskowy męża i przetrzepała tyłek dziecku.

Gość Ekspert od Palenia
Gilotyna. Jedyny skuteczny sposób. Jak nie zmądrzeje to wysłać gnojka do szkoły wojskowej z internatem. A później do seminarium. Nauczy się moresu.

Gość lxlx
tato by mnie pasem wyprostował...

Gość gość
Ja za palenie papierosów dostałem takie lanie pasem od ojca, że na tyłku nie mogłem usiąść.

Gość gość
hehe spierze was na starosc. maj brat był bity a teraz bil matke jak dorusl bo nie jest dobra matka

Gość gość
nawet mi jej nie szkoda, w sumie dobrze jej tak

Gość gość
A mnie tata bił z powodu ze (jestem dzieczynka) taki o powod. T przez niego chyba jestem Feministka!

Gość gość
Sa ludzie ktorzy bija dzieci bo ich nie lubia bo bachory wredne. Niektorzy nie wiedza co to wycowywanie dzieci. Karza tylko sie uczyc a jak gorsza ocena to niegrzeczne jest a moze ktos nie ma zdolnosci do nauki i co zrobil cos zlego bo ma w rzyciu jakies tak 5 jedynek. znam dziewczyne ktora była brutalnie bita bi 4 dostawała misiała byc 5 albo 6. Najgorsze jest to ze popelniła samobujstwo cała miescina była wstrzasnieta nie damy rady na rodzicow patrzec tych smieci. to była ich jedyna curka. Przeciez najwarzniejsze ze sie nie krzywdzi człowieka. Mi i innym tez ako dziecko zdarzyło sie sprobowac papierosa ale nie pale teraz. a rodzice palacy sami daja przykład dla dzieci. bo pierwszego papierosa ukradłam od taty z kolezankami. dobrze ze sie nie dowiedzial wtedy. ale napewno w mlodosci tez sprobowal. oczywiscie nie popieram palenia przez dzieci i trzeba temu zapobiegac a nie bic. od tego sa rodzice aby pewne kwestie wytlumaczyc.

Gość gość
po twarzy ty k***o z***bana. ja by ci wylał kwas na twarz jak to sie robi takim jak ty w islamie. SUKO Z***BANA

Gość gość
Niektorym rodzicom terz by sie przydało lanie!!!!!!! zwłaszcza takim co katuja dzieci. Maja ich w d***e bo sa zajeci własnymi wygodami. chleja alkocholicy. a potem sie dziwia ze dzieci takie maja

Gość gość
pytanie nr 1 skad mial fajki pytanie numer 2 po co mu podpis pytanie numer 3 pyskowanie jest oznaka ze osoba z ktora smark rozmawia nie ma jego szacunku pytanie dlaczego go nie ma

Gość gość
uwarzajcie bo syn to bedzie pamietal do konca zycia. a jak wy zrobicie cos nie tak za co powinniscie dostac lanie to sie zemsci. Juz pewnie PSYCHOPATE z niego zrobiliscie.

Gość gość
hehe a mój tatus kochany kiedys dal lanie dla mojej mamusi i to pasem bo mnie uderzyła mocno