Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igaa1888

jak poderwać dentystę

Polecane posty

Gość igaa1888

mam termin w srodę...gosc nieziemsko przystojny:) bylam u niego w lutym,teraz idę drugi raz. (raczej nie mam duzo do leczenia,zęby mam w jako takim stanie). cieszę się i jestem podniecona ze go zobaczę i bedzie tak blisko...ma takie cudne perfumy....mrrrr... ale mam tez dentofobię....boję sie fotela,gabintu,wiertła... napewno bede meic biegunkę i bedę cała dygotac na fotelu:((( jak zrobić na nim dobre wrażenie??? jak sie nie zesrac ze strachu:(

Gość gość
Ja też chce zdobyć ale kobietę dentystkę

Gość gość
poka mu wargi

Gość ojnhbgb
jak mam go poderwac? napewno bede dygotac na poczekalni....napewno tez pierwsze 10 minut na fotelu...mam udawac ze jest ok,czy przyznac sie ze panicznie boję? moze zapytac bezczelnie jakich perfum uzywa :D moze ze strachu wskoczyc mu na kolana,albo jakos neichcacy trącic dlonią? hmm?

Gość gość
na dziure w zebie

Gość gość
wejdziesz do gabinetu uśmiechniesz si zalotnie i powiesz ,że masz większe dziury do zaplombowania.

Gość igaaaa9837n
no ale jak to jest na tą dziurę?:) dajcie jakis konkretny przyklad co mam zrobić,co powiedziec? facet ma poczucie humoru,ale nie prostackie! nic o nim nie wiem,czy jest wolny czy nie...:( wiem ze prowadzi 2 gabinety (prywatnie i na NFZ) i jest wykladowcą w jakiejś policealnej szkole medycznej (napewno setki pięknych uroczych studentek sie do niego mizdrzy) :((((((

Gość gość
no wolny to on raczej nie jest, wiesz ile kobiet jest chętnych na przystojnego faceta z dobrym zawodem? a takich jest naprawdę niewielu.Poza tym na stomatologii jest duża przewaga kobiet więc pewnie już w czasie studiów kogoś poznał.

Gość gość
W zasadzie nie masz nic do stracenia,najwyżej dobrego dentystę(ale jest ich taki wybór że w razie co z pewnością znajdziesz kogoś dobrego).Działaj w subtelny sposób,jak będzie chętny to jakoś samo wyjdzie-jak nie to nie,przecież nie zmusisz go siłą ;).

Gość gość
powiedz, że masz zęby w pochwie i czy by nie zajrzał bo cie kłują.