Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

muszę się nastarać by KOGOKOLWIEK mieć

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat, wykształcenie, doskonałą sytuację finansową, jestem ok z wyglądu- bardzo zadbana. Ale niestety o każdego faceta muszę się tak nastarać, tak namęczyć by z kimkolwiek być. zazwyczaj facetom nie za bardzo zależy, albo nie wiedzą, czy zależy... Są to faceci z normalnych rodzin, z wykształceniem, pracą- żadna patologia.Zawsze mam poczucie, że muszę zasłużyć na związek, namęczyć się, że nie mam prawa oczekiwać czegokolwiek. Po prostu nie rozumiem jak innym związek może przyjść naturalnie- spotykają się i zależy obojgu. gdybym sama się nie starała tzn. nie podrywała, nie inicjowała przypadkowych spotkań- nikt by się o mnie nie starał.

Gość gość
mam podobnie...

Gość gość
eeehhh, sama prawda. A jak już nawet będziesz w związku to też będziesz wszystko inicjować, bo tak często jest :)

Gość gość
żal;/

a dlaczego związek miałby przychodzić naturalnie, związek jest sztuczną formacją. przychodzi naturalnie osobom bez własnego zdania.

Gość gość
nie masz powodzenia i tyle niektórzy tak mają

Gość gość
Zadbaj o siebie, bo może nawet jak jesteś ladna to nie doceniasz siebie,a zmiana wyglądu zawsze doda pewności siebie. troche to zalosne, zebys pierwsza podrywala. daj się sama zauwazyc:)

Gość gość
a, sorry, piszesz ze jesteś zadbana. To może cos innego? zumba np.?

Gość gość
28 lat ? i taka desperatka? :D ja mam raptem parę lat mniej, ale nigdy się nie starałam o faceta, po prostu czekam aż któryś sam się zainteresuje

Gość dr trupek zredukowany
broken, puknij ty się w głowę, czy co tam masz :D Związek to sprawa natury, dopiero potem kultury. x Nie wiem, nie znam cię, ale być może po prostu stosujesz wciąż tę samą metodę, czyli "tak bardzo mi zależy, że będę się starała za siebie, za niego i za cały świat". Zaczynasz od razu tak i tak się to potem toczy.

Gość gość
powiem Ci, że znam faceta, który tak miał- męcczył się, zaczepiał laski, zagadywał- NIC;/ przestał się martwić, wyszedł na impreze, spił się i..poznał fajną osobę;;ppp