Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepsze jest nowe mniejsze auto niż luksusowy

Polecane posty

Gość gość

trup. Nie rozumiem dlaczego niektórzy zamiast nowej skody, kia, vw wolą luksusowego trupa z zachodu. W szczególności zauważyłem, że kupują takie auto ludzie, którzy ciężko pracują przy najmniej opłacanych pracach na zachodzie. Przyjeżdżają tymi autami do Polski na przeglądy i ładują do tych aut najtańsze części. Byłem nie dawno u mechanika, a koleś przyjechał na blachach z anglii audi a6 z własnym najtanszym olejem i filtrem. A na diagnostkę i zbieżność auta nie miał 200-300 zl.

Gość gość
to zrozumiałe. Tylko, że kupuje sie auto do swoich możliwości zarobkowych. Potem jezdzą nie doinwestowane trupy.

Tylko, że kupuje sie auto do swoich możliwości zarobkowych. Potem jezdzą nie doinwestowane trupy. x to akurat nie powinno cie obchodzić

Gość gość
mam wrażenie, że ludzie lubią sie dowartościowywać przedmiotami.

Gość gość
he he. Tylko, że niezłą mam ubaw. Widząc gościa, który wysiada z dobrego auta, a widać, że zarobił na nie za granicą. Zamiast przywieźć kaskę i w coś zainwestować to kupuje złom.

a dlaczego złom? nie wszystkie są takie, i co kasę ma przeznaczyć na biedne dzieci? jego sprawa na co wydaje, może ma jeszcze większe oszczędności, ale nie frajerowi z kafe dupa pęka z bólu

Gość gość
Bez przesady, że używany to od razu trup. Jak ktoś kupuje 25letnia BMW składane z kilku, albo coś podobnego za 5 tysięcy to rzeczywiście trup. Za nowe auto, choćby taką Skodę Fabię musisz zapłacić minimum 35-40 tysięcy. Za te pieniądze bez problemu kupisz kilkuletnie auto klasy średniej i nie będzie to raczej trup. . Za te pieniądze to ja jednak wolę 3-4 letniego Opla Insignię, Hondę Accord, czy coś podobnego niż nową Fabię, czy coś podobnego.

Gość gość
a jakim jeździsz?