Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czekać z seksem do ślubu ? mam 25 lat

Polecane posty

Gość Martynikaka
Oj wez przestan, ha''ile razy mają zamiar się kochac w ciągu tygodnia'', przecież skad mozna to wiedzieć naprzód? Takie rzeczy się zmieniaja. Przed ślubem może być inaczej, po inaczej, przed dzieckiem inaczej, po urodzeniu dziecka inaczej, nawet podjęcie czy odejście z pracy ma tu wpływ a co dopiero inne czynniki.Przeciez małżenstwo to nie jakiś targ

Gość gość
Jak podane na talerzu? to przed ślubem uprawiając seks nie odkrywa się drugiego człowieka? W moim wypadku ślub niczego nie zmienił - nie zmieniłam nawet nazwiska, mamy tylko większą zdolność kredytową. Seks taki sam.

Gość gość
to co zrobić w momencie, kiedy facet ma ochotę 2 razy dziennie a kobieta raz w miesiącu? Jak rozwiązać taką sytuację?

Gość Martynikaka
Ja np nie ma takiego czegoś żebym umiała udzielić odp jak w ankciecie ile razy w tygodniu zamierzam uprawiać seks, ani ile uprawiam.Kurcze przecież tygodnie są rożne, w jednym mogę miec ochotę codziennnie, albo 2 razy dziennie, a w innym raz na tydzien, albo wcale.Albo pół tygodnia tak, pół na wspak.Człowiek to nie jest automat ! z wyznaczonym z góry programem działania.A jak się zepsuje to reklamacja tak?

Gość gość
"Przyjaźń" z eks nie jest normalna (nie jest to przyjaźń), można rozstawać sie w pokoju, ale ten rodzaj relacji jest specyficzny i nigdy nie będzie to czysta przyjaźń.

Gość gość
A ja potrafię powiedzieć, że średnio mam ochotę 2 razy w tygodniu.

Gość Brunet196cm
ale kobiety nie sa nam potrzebne do seksu od tego mamy wspomnienia z naszymi kolegami :)