Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka na calej linii

wczoraj corka weszla w nocy do naszego pokoju i zobaczyla jak robie mezowi loda

Polecane posty

jak jej to wytlumaczyc?? czy cos mowic w ogole czy udawac ze nic sie nie stalo?? z gory mowie ze to nie jest prowo, nie mam ochoty do zartow.

Gość gość
A corka w jakim wieku?

6 lat

Gość gość
ile ma lat ?

ma 6 lat...

Gość gość
to powiedz jej że to taka ulubiona zabawa między dorosłymi bez cienia zażenowania

Maz wzial corke na kolana i powiedzial ze kobieta musi robic takie rzeczy by maz jej nie rzucil. Wytlumaczyl to tak ze jak kobieta nie robi z mezem tych czynnosci to maz moze ja kopnac w d**e.

maz twierdzi, ze najlepiej to przemilczec i w ogole nie zaczynac tego tematu.

Potem powiedzial jej ze nie moze spotykac sie z chlopakami do 18 roku zycia i sam jej wybierze partnera na meza. Maz juz ma partnera dla naszej corki, jest to syn jego kolegi. Mamy rowniez syna ktory ma byc partnerem dla corki tego partnera.

dziewczyny nie wiem jak ja jej spojrze w oczy... najgorsze jest to, ze boje sie, ze wygada cos mojemu ex czyli swojemu ojcu. dzisiaj przyjechal po nia z samego rana, ja jeszcze spalam i maz ja wyprawil, mowil ze nic nie mowila na ten temat. ale boje sie, ze zacznie sie go dopytywac albo cos.

Gość gość
No to postaraj sie, zeby teraz "przypadkiem" podsluchala rozmowe telefoniczna np. z przyjaciolka podczas ktorej opowiadasz, ze maz... sie "tam" oparzyl i musialas podmuchac, albo cos go ugryzlo, albo sie suwakiem skaleczyl...

Potem mąż spytał się mnie czy może bym nauczyła córkę jak robi się loda i mialabym wiecej czasu dla siebie bo jakbym spala to poszedl by do corki uczyc ja co to jest mezczyzna. Po czym kazal se zrobic rimming i co bedzie, co ja zrobie. Spalam sie ze wstydu.

Gość gość
czemu nie macie zamykanych drzwi na klucz? dla mnie to niepojęte. Udawaj, że to nic wielkiego, nie rób z tego wielkiej afery, bo dasz jej do zrozumienia, że to coś ważnego i zacznie dopytywać dookoła. Ktoś tam powiedział z oparzeniem- całkiem dobry pomysł.

hmm w sumie to nie glupi pomysl z ta rozmowa telefoniczna, tylko jak to rozegrac zeby to naturalnie wygladalo...

mamy drzwi zamykane na klucz, ale ich nie zamknelismy, po prostu zapomnialam o tym i nawet sie nie spodziewalam ze ona wejdzie do pokoju, bo nigdy tego nie robila.

Gość gość
nie wiem jak można tak uprawiać seks w biały dzień kiedy dzieci chodzą po domu. ona może nic nie powiedziała ale na pewno siedzi to w jej głowie co rodzice robili, instynktownie czuje wstyd wiec nie pyta.

Gość gość
Tak zagrac, zeby naturalnie wyszlo to juz nalezy do Ciebie ;-) mysle, ze w ten sposob latwiej przekonasz dziecko, ze to "nic nie bylo" niz gdybys zaczela z nia rozmowe na ten temat (wtedy natychmiast wzbudzisz czujnosc) ;-)

Gość gość
ło matko, tragedia narodowa :(

Gość gość
nie wiem jak można tak uprawiać seks w biały dzień kiedy dzieci chodzą po domu. XXX Jeszcze raz przeczytaj tytuł

Gość gość
nie wiadomo co ona wie i co myśli. Może lepiej przeprosić powiedzieć że nie powinna tego widzieć że zachowaliście się niegrzecznie. Chłopaka powinna sobie sama wybrać kiedy to ja nie wiem. Musi wiedzieć co to jest współżycie , antykoncepcja przynajmniej w wieku kiedy może zajść w ciąże

Gość gość
Nie poruszać tematu dopóki dziecko samo nie zapyta, to po pierwsze a po drugie, kiedy już zapyta, powiedzieć że Mama z tatą czasem tak się bawią bo Mama kocha tatusia i całuje wszędzie bo tata i Mama bardzo się lubią . Należy powiedzieć to z pewnością i uśmiechem bez zażenowania czy zdenerwowania ale podkreślić że to bardzo intymna rzecz czyli że wiedzieć o tym może tylko Mama i tata bo to taka tajemnica mamy i taty i nie mówi się tego nikomu obcemu .

Gość gość
nie karmcie trolli ...

Gość gość
Nic sie nie stalo.ona tez bedzie kiedys to robic

Gość gość
o kurde

Gość gość
Dla mnie robienie loda to ponizanie się przed partnerem

Gość gość
Moze nie zauważyła jak w nocy ciemno. A tak swoją droga to wy w nocy nudzicie sie na sex? Ja w nocy śpię, rano do pracy.

Gość gość
09:11- Dokładnie jak można brać do ust coś co jest w majtkach,rzyg

Gość gość
My z mezem lubimy. Co w tym jakiegos dziwnego lub obrzydliwego. My bierzemy prysznic przed seksem.

Gość gość
U mnie było gorzej. Weszłam w nocy do naszego pokoju i zobaczyłam jak nasza córka robi loda mężowi :(