Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padam ze śmiechuuuu

Większość z Was to proste baby ze wsi !!!

Polecane posty

Gość padam ze śmiechuuuu

Czytam tą kafeterię i śmiać mi się chce z Was... naprawdę! Tematy, które tu są zakładane są poniżej ilorazu inteligencji przeciętnej osoby... A odpowiedzi na te pytania są jeszcze głupsze niż ustawa dla debili przewiduje. Śmiać mi się chce, kiedy ktoś z Was nie ma już żadnych argumentów to wytyka błędy stylistyczne, napisane najczęściej przez pomyłkę albo obraca kota ogonem.. inna sprawa z osoba, które nie wiedzą że góra pisze się przez "ó" a nie "u"... Poza tym stwierdzam, że macie nudne życie a tutaj siedzicie po to, aby się dowartościować. Cały szacunek dla dosłownie kilku mam, które tutaj są i potrafią normalnie odpowiadać na pytanie, mieć swoje zdanie ale nie wyzywać od kretynów, idiotów.. itd. WITAJCIE PODSTAWÓWKO! wszystkie baby, który obrażają są najczęściej ze wsi i kury pasą, mąż je zdradza, dziecko niegrzeczne, a w domu nie ma co do gara włożyć, więc gdzieś trzeba się wyżyć.... pozdrawiam w tą piękną mimo iż pochmurną niedzielę i życzę Wam więcej pozytywnych emocji i uśmiechu na twarzy :)

Gość gość
u mnie jest slonecznie, do tej pory nikogo nie wyzywalam, a kilka lat z kafe korzystam, jestem z Białegostoku, nie mam męża ani dzieci, również pozdrawiam ;)

Gość gość
Pozdrawiam kurko domowa:)u mnie słoneczko:)

Gość gość
a jak się kury pasie? bom nie ze wsi i nie wiem :P

Gość gość
wszystkie baby, który obrażają są najczęściej ze wsi i kury pasą, mąż je zdradza, dziecko niegrzeczne, a w domu nie ma co do gara włożyć, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Eeeee..... jak są kury,to gara jest co włożyć:D

Gość gość
Wysławiam Cię, Ojcze, Panie nieba i ziemi, że zakryłeś te rzeczy przed mądrymi i roztropnymi, a objawiłeś je prostaczkom”

Gość gość
z tego co widzę autorka też ze wsi :) jako miejscówka i mentalnie ,a to już gorzej :D

Gość gość
WITAJCIE PODSTAWÓWKO! xxxxxxxxx witaj babo ze wsi!!!!!!zwrot godny twojego wyksztalcenia-zacny-.

Gość gość
Podstawówka.....piękne czasy...:D

Gość padam ze śmiechuuuu
To prawda,jestem ze wsi,ale inteligencji możecie mi pozazdrościć

Gość padam ze śmiechuuuu
Autorka ma rację,wiejskie zakompleksione babsztyle

Gość gość
sama ze sobą pisze ??? :D :D

Gość gość
autorka jest tak okrutnie inteligentna że doznaje rozdwojenia jaźni :) i pisze biedactwo sama ze sobą :D

Gość padam ze śmiechuuu
ejj to nie byłam ja :D haha

Gość gość
ależ oczywiście,że ty! teraz o jedno ,,u'' mniej i myslisz,że my tu wszystkie ułomne,jak ty?

Gość gość
Autorka ma rację i to niestety najsmutniejsze. Uderz w stół...

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Bywam na kafe czasem dla odmóżdżenia pośmiać się z tych przekupek krzyczących czyj mąż lepszy, która szybciej sprząta itd ;)

Gość gość
jestem ze wsi, mieszkam dalej na wsi, studiuję i nie mam żadnego problemu z tym skąd pochodzę. Żadna dziewczyna ze wsi nie zakłada tematów typu: co macie dziś na obiad, założyć dziś czapkę dziecku czy nie, mąż mnie zdradza, ile godzin tygodniowo poświęcacie na sprzątanie itp. Więc nie obrażajcie kobiet ze wsi, bo mniejszego ilorazu inteligencji niż u tych z "miasta", oraz brak jakiejkolwiek kultury widać tylko u Was moja droga miastowa szlachto. Najlepszym przykładem jest nasz Prezydent, niby wykształcony, niby mądry, z miasta oczywiście, a wpisując się to księgi kondolencyjnej zrobił błąd w prostym wyrazie "ból". I wy niestety też jesteście taką inteligencją, co widać po waszych wpisach.

Gość gość
Popieram ostatni post,ja tez jestem ze wsi i jest mi z tym bardzo dobrze,a mieszczuchy to kojarza mi się tylko ze smrodem w miejskich autobusach hehe;0;0;0,przynajmniej mam czyste powietrze i mieszkam sobie jak pani we własnym domu,a nie jak dzikie zwierzątka w tych klitkach i klateczkach blokowych,współczuję ludziom z miasta.

Gość gość
za to Ty musisz być strasznie inteligentna/y, jeśli myślisz ze ktoś na takim forum będzie się wysilał z tematami 'powyżej ilorazu inteligencji przeciętnej osoby'

Gość Możesz mi naskoczyć autorko
Taak mieszkam na wsi i jest super! Ja piję poranną kawę na tarasie, ty w swojej 12 metrowej klatce którą nazywasz kuchnią. Obiad jemy na świeżym powietrzu, a nie jak mieszczuchy przy otwartym oknie wdychając ten miejski fetor. Moje dziecko bawi się w piaskownicy bez strachu że ktoś lub coś tam nasika, a twoje pewnie trzyma w ręce piasek do którego w nocy nalały żule. Mam własne truskawki, jabłka, czereśnie i mnóstwo warzyw podczas gdy "miastowi" kupują w biedronce. Niby w czym jesteś lepsza ode mnie?

Gość gość
Ja 28 lat mieszkałam w mieście,od dwóch lat mieszkam na wsi i jest bosko.Poranna kawusia w ogrodzie lub na tarasie to jest to:) nikt nie wrzeszczy pod oknem,nie budzą mnie o szóstej dzwony z kościoła tak jak to to bywało w mieście.Dziś rozkładam leżak w ogrodzie i zaliczam pierwsze opalanko w tym roku:)I masz rację jestem prostą babą,ale na całe szczęście nie prostaczką tak jak ty:Dpozdro.

Gość GośćP
Wypraszam sobie! Mieszkam na wsi a na Kafe nikogo nie obrażam a i mało inteligentnych tematów nie zakładam.

Gość gość
Poza tym ludzie ze wsi są bardziej ogarnięci, jestem młodą mężatką, a już mam działkę piękną za ponad 50 tys, do tego kase na materiał, kupiłam meble, odrobiłam pokoje w których mieszkam u teściów, teraz odkładamy żeby za 2 czy 3 lata pobudować dom, a za następne 2 czy 3 lata do niego wejść mieszkać. I my jesteśmy tacy niedorobieni ludzie bo jesteśmy ze wsi, a was po 10 latach małżeństwa nie stać żeby kupić mieszkanie czy dom wybudować. A tak się tu przechwalacie na tym forum że zarabiacie po 10 tys miesięcznie i groszem nie śmierdzicie. Żal mi Was, na wsi przynajmniej nikt się tak nie wychwala, ludzie mają domy nowe postawione, auta z******te, ogrody, garaże i jakoś z głową w chmurach nie chodzi i nie narzeka na miastoszy .

Gość Miuhijhghg
Ojojoj żebyś się nie posikała ze szczęścia z tym swoim domem. Ciekawa jestem czy chodzisz do teatru, siłowni, kina, jeździsz na wakacje, czy tylko kasiore odkładasz na kupkę.

Gość gość
Kury pasie normalnie jeb''m:-)

Gość gość
Czy ze wsi,czy z miasta niewiele tu zmienia!

Gość gość
zakładając taki temat postawiłaś się na szli z prostymi babami ze wsi