Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda konkubina

wkurza mnie mój facet, chyba go zabiję

Polecane posty

Gość młoda konkubina

W*****a mnie ten ch*j ****** lamus3000. Kazałam mu zamieścić przeprosiny w radiu lub w internecie a on nic sobie z tego nie robi mimo że sama mu wysyłam linki do takich stron a nawet proponowałam żeby zadzwonił do radia z mojego telefonu jak nie ma kasy na koncie. Ciągle ch*j się mądrzy i p******i takie rzeczy jakby był ciężko upośledzony albo na łeb upadł. Jeszcze musze męczyć się pod jednym w ch*j małym dachem z tym despotą *****ym polskim zwierzęciem. Wyje ten s*******n jakieś chore i p******* piosenki jak jakiś potłuczony wilkołak do księżyca albo k***a każe mi stać w kuchni i mieszać jakaś ****** fasolke bo on nie ma czasu po czym stoi obok i p******i, że źle mieszam. Jak k***a można zle mieszać w garnku ty ****** baranie. Albo k***a przynosi mi szklanke i wytyka jakieś plamki że niedomyta. To se k***o ****** sam umyj następnym razem! i tylko potrafi mnie ciągać za cycki i patrzyć na mnie z obłędem w oczach. Już ja ci pokażę, jeszcze mnie popamiętasz.

Gość gość
Damą to już nigdy nie będziesz:O

Gość gość
Ile masz latek?

Gość młoda konkubina
trudno być damą przy takim grubym chamidle :(

Gość młoda konkubina
22 lata i już jestem zgorzkniałą i zrzędliwą kokoszką

Gość młoda konkubina
ja niestety mam problemy psychiczne, bywa że jestem odrealniona i nie rozróżniam co jest normalne a co nie. I teraz zastanawiam się, czy sobie wszystkiego nie wymyśliłam.