Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak zainteresowania ze strony chlopaka..:(

Polecane posty

Gość gość

witam. powiedzcie mi, czy ja sobie wymyslam, czy faceci poprostu tak maja, ze dla nich to normane.? bo ja czuje ze moj chlopak traci mna zainteresowanie. po pierwsze nie mozemy sie dogadac w kwestii zabezpieczenia.. on nie chce uzywac gumek, bo mu niewygodnie i namawia mnie na tabletki, ale ja z kolei nie chce tabletek, bo boje sie skutkow ubocznych ( troche sie naczytalam na ten temat). Owszem przytula mnie, caluje, ale zeby cos wiecej to juz nie.. i boli mnie to troche bo nie wiem co jest.. tzn, ze teraz juz nie bd sie ze mna kochac, bo mu niewygodnie w gumce? po drugie czuje ze spotyka sie ze mna tylko wtedy kiedy on chce.., jak ja chce to zawsze cs wymysli.. ja rozumiem ze ma swoich znajomych itp, ale chociaz w weekend by poswiecil mi czas.. na poczatku bylo super, ale po 3 miesiacach juz czar pryska..;( caly czas o tym mysle, nie daje mi to spokoju, próbuje juz podchodzic do tego z dystansem, "zlewac" to, ale mam za duze wyrzuty sumienia, jak widze, ze mu jest przykro. ale znowu chcialabym wzbudzic w nim jeszcze wieksze zainteresowanie, bym widziala ze mu zalezy, bo jak narazie nie widze.

Gość gość
no kurcze, stwierdził, że sobie nie pobzyka bez stresu i nniewygody, to zaczyna cie olewać.

Gość gość
a czemu TY masz WYRZUTY SUMIENIA, bo czegos nie rozumiem:D:D dajesz sie wkręcac facetowi,m który chciałby sobie seksu, ale tylko tak, jak KEMU WYGODNIE> Poza tym, prezerwatywa nie tylko przed ciażą , ale WSZELKIMI chorobami, i przed hiv tez. MASZ PRAWO dbac o własne zdrowie i nawet używac tabletek i prezerwatywy JEDNOCZEŚNIE