Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysly jak dorobic chociaz te 100 zl miesiecznie ma ktos jakis

Polecane posty

Gość gość

Ma ktos jakis pomysl jak mozna dorobic chociaz te 50/100 zl miesiecznie w domu majac do dyspozycji jedynie internet? I bedac zmuszonym do bycia w lozku przez kilka miesiecy. Macie pomysly na jakas prace?

Gość gość
probowalam, same naciagactwa...niestety

Gość gość
pisanie tekstow na zamowienie, tlumaczenia w necie pelno ofert, sama tak dorabialam w ciazy

Gość gość
do tłumaczen trzeba jezyki znac, autorka nie napisala ze jakies umie, wnioskuje wiec ze nie

Gość gość
Tez probowalam pisania tekstow, wyslalam kilka i nikt sie nie odezwal, probowalam przepisywania tez przeslalam przepisany tekst i kontakt sie urwal, wpisywania danych do bazy to na wyplate sie nie doczekalam, ankiet prawie zero zaproszen. Chcialabym jakies drobne prace ksiegowe, placowe, zestawienia, ale nic takiego nie moge znalezc.

Gość gość
no sorry ale jak nie potrafisz wyszukac ofert pracy zdalnej w necie to znaczy ze sie do tego po prostu nie nadajesz, taka prawda :)

Gość gość
ja piszę teksty, nawet oferowałam na kafe podzlecenie tekstów, ale te osoby co się zgłosiły okazało się że pisać nie potrafią, nie chce im się, nie rozumieją co mają wykonać więc ... prosić się i uczyć kogoś nie mam zamiaru, jak jest ofiara to nie moja wina, niemniej na pisaniu można zarobić bardzo duże pieniądze jak się nie ma nic innego do roboty a trzeba leżeć...nie 100 zł a 1000 i 2000zł ale tez trzeba szybko i poprawnie po polsku pisać a nie udawać, że się potrafi... bo to nie kafe i zleceniodawca nie przyjmie wszystkiego, byle jakiego tekstu z błędami

Gość gość
tyyy to ta od pielegniarka czy jakos tak! sciema!

Gość gość
ściema, a niby dlaczego ściema? z takim podejściem to weź sznur i się powieś :D najlepiej powiedzieć ściema, jak ktoś nie chce zarobić to cóż... ja tez wolałabym leżeć i żeby mi ktoś za leżenie płacił :P

Gość gość
16.40- podaj jakieś namiary, chętnie zajmę się taka pracą

Gość gość
Ja tez

Gość gość
konsultanttelefonicznyabc@poczta.pl ale przecież to ściema :P

Gość gość
16-52 NIE pisz do niej, ja sie nacielam, to naciagaczka jakich mało, naslesz jej tekstow i stale bedzie wybrzydzac po czym zaproponuje najnizsza stawke 90gr i cisza!

Gość gość
serio?

Gość gość
serio, 2 noce przez idiotke straciłam i g.. za przeproszeniem, szkoda mojego czasu i oczu

Gość gość
No wlasnie sami oszusci. Wysle sie kilka tekstow i kontakt sie urywa.

Gość gość
koleżanko nie wysłałaś tekstów o jakie prosiłam, jesteś właśnie przykładem osoby która uważa że to ściema ale nie mówi że nie wykonała zadania tak jak należy, po czym chciałam ci zapłacić niższą stawkę za takie byle g***o i nie wysłałaś danych więc weź sobie te teksty, ja ich nigdzie nie wykorzystałam... jeżeli nie potrafisz napisać prostego tekstu, nie rozumiesz poleceń, nie dociera do Ciebie że nie wykonałaś zadania to nie moja wina, ciekawe czy ktoś by ci zapłacił za np. bluzkę skoro zamówił u ciebie spodnie :D przecież jedno i drugie to odzież prawda?

Gość gość
inna sprawa że zleciłam ci 10 tekstów, których napisanie winno zająć 60minut a nie 2 noce:D skoro piszesz 2 strony tekstu przez kilka nocy to gratuluję umiejętności :))) faktycznie taka praca nie jest dla takich osób ...

Gość gość
w takim razie ja mam pytanie, czy do takiego tekstu są jakieś wytyczne?bo że tekst sie nie nadaje, to każdy może napisać nawet o czymś bardzo dobrym

Gość gość
to jest właśnie wasz problem, same g***o umiecie poza wyzywaniem i oczernianiem ale oczywiście to nie wasza wina, na szczęście to nie ja szukam pracy i pieniędzy :) powodzenia w znalezieniu jelenia który będzie wam płacił za to że nic nie potraficie

Gość megitka
mozesz pisac prace w tym licencjaty, prace do owe, maturalne itp lub jak sie znasz to mozesz robic jakies rekodzielo i je sprzedawac w nesie. ja np. robie decoupage

Gość gość
zadałam normalne, kulturalne pytanie- odpowiesz?

Gość gość
tak, są wytyczne, dł, fraza, tytuł i temat plus forma opisu katalogowego, jeśli się nie wie jak tekst ma być napisany można dostać przykład, można sobie poszukać w sieci zasad pisowni tekstów seo, ale najłatwiej napisać że to ściema :)

Gość gość
ale niby jakie teksty, co to za praca? pisze sie na jakies wybrane tematy czy co?

Gość Ja szukam osób do
Ja szukam osób do sprzedaży, mam mnóstwo towaru ale umiejętności sprzedażowe zerowe, potrzebuje kasy i zależy mi żeby to od ręki opchnąć, chętnie zapłacę dobrą prowizję aby sie tylko tego pozbyć i mieć gotówkę na splatę długów .

Gość gość
haha laska sama sie wkopała...czyli oszukałaś wiecej osob, bo przykro mi bardzo ale ja nie mialam napisac 10 tekstów...

Gość gość
ludziom się pracować nie chce, chcą kasę za nic i teraz trudniej znaleźć pracownika niż pracę, nie wiem co trzeba by zrobić żeby ktoś był łaskawy wykonać pracę jak należy, nie dziwota że w UK z**********ą POlacy tylko na zmywakach bo do niczego innego się nie nadają poza opowiadaniem jak to nie ma pracy

Gość gość
nie, ludziom pracowac sie chce ale nie u oszustów!

Gość masz racjęee
masz racje kiedys jak szukałam pracowników to na ogloszenie odpisaly 3 osoby a nie zdecydowala się żadna bo placilam za wykonaną pracę tylko efekty, w Polsce licza tylko na cieplutkę pensyjkę za picie kawy

Gość gość
gość haha laska sama sie wkopała...czyli oszukałaś wiecej osob, bo przykro mi bardzo ale ja nie mialam napisac 10 tekstów... dziewczyno nie kłam więcej :/ jesteś śmieszna... miałaś do wykonania 8 tekstów tak? i to zajęło ci 2 noce? czyli potwierdzasz że nie potrafisz sklecić zdania po polsku, skoro na godzinę pisze się około 10 szt.. i jaśnie pani obraziłaś się że chcę ci za to zapłacić? widać nie zależy czy ci na pracy, bo nawet po 90gr takich gównianych tekstów można zarobić po kilkaset zł w mcu ale lepiej jest narzekać.. i tak, było takich inteligentnych inaczej kilka osób, które wysłały teksty skopiowane z netu, albo wcale nie wysłały albo tak jak i twoje txt nie w tej formie jaką zleciłam..ale i tak będziesz pisać że to oszustwo, bo przecież to nie twoja wina że nie rozumiesz zadania, słowa pisanego itd..