Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysly jak dorobic chociaz te 100 zl miesiecznie ma ktos jakis

Polecane posty

Gość chętnie zapłacę sporo
chętnie zapłacę sporo jak zrealizujesz dla mnie zlecenie infobrokerskie znajdziesz dostawców hurtownię klocków lego w cenach o 20-30 procent niższych niż mają na alegro najniższe ceny, od ręki placę za zlecenie tysiąc złotych

Gość gość
ja nie klamie ale prawda w oczy kole, prawda? zenujace, na prawde :o

Gość gość
Duzo jest oszustow bo sama wyslalm kilka tekstow niby wszystko ok ladnie ale wynagrodzenia nie zobaczylam. Tak samo jakas ksiegowa szukala pomocy zrobilam jej zestawienia jak prosila mialabyc stala wspolpraca miesiac za darmo pracowalam i taki efekt.

Gość gość
a kto nie jest oszustem? od kiedy płaci się pracownikowi z góry? chcesz zarobić to coś zrób, wykonaj ... zainwestuj, w każdej pracy na początek trzeba zaryzykować, jeśli ktoś nie jest gotów zainwestować 14zł (albo i mniej) co jest wartością pracy nie wymagającej żadnych materiałów, tylko nieco swojego czasu to kto tu jest oszustem?

Gość gość
ty, ty jestes oszustem - proste. nie dociera? to juz wiadomo czemu zlecasz PODzlecenia innym a sama spijasz smietanke?sama nie umiesz pisac albo nie masz pomysłów? Naciagniesz ilus jeleni i sama juz masz gotowce. Buhahaha

Gość gość
nie mam zamiaru nikogo przekonywać, ale jest mi przykro, ze chciałam dać komuś dorobić a spotkał mnie lincz, bo ktoś uważa że źle wykonana praca jest warta nie wiem ile i że to moja wina że nie chcę przyjąć pracownika tępaka i jeszcze nazywa mnie oszustem :/ to jest dopiero żenujące jak trzeba być zawistnym żeby oczerniać kogoś innego za własną głupotę.. i bądź tu człowieku uczciwy...

Gość gość
wiesz dlaczego podzlecam? bo mam takie ilości zleceń że w 20 osób nie wyrabiam ze zleceniami, właśnie dzięki takim jak ty co uważają każdego za oszusta a same nic nie potrafią poza narzekaniem i wyzywaniem innych od oszustów

Gość gość
jakos nie widze zaprzeczenia ze nie kopiujesz od naciaganych ludzi... ojjj sprawa sie rypla :P

Gość gość
to kiepska jestes, ze sie nie wyrabiasz na prawde...zmien prace...za cienka widac jestes :P twoje słowa

Gość Pracowałam kiedys
Pracowałam kiedys w pisaniu tekstów do przewodnika, teksty proste i nieskomplikowane, zarobilam sporo kasy na tym, super się współpracowało. Potem jakoś mi się nie chciało, szukać takich zleceń , ale to był z******te czasy, pisalam też prace studentom, wyciagałam 10-15 tysiakow miesięcznie, teraz już jakos słabiej z tym student woli kopiuj wklej z internetu niż zlecić napisanie pracy za 100 zł

Gość gość
wiesz co? nie ma sensu dyskusja z kimś tak durnym jak ty, wolę w tym czasie zarabiać :P

Gość gość
to bylo KIEDYS teraz bys zarobiła w dobrych lotach ryjąc 24/7 MOZE z 10% tych kwot, ktore wymieniłas

Gość gość
chyba naciagac i na ludziach zarabiac. OSZUSTKA i tyle!!!

Gość Pracowałam kiedys
Wiem dlatego przestałam pisać. Ciężko o zleceniu a i takich kwot już się nie zarabia, ja to robiłam w 2008-2009 roku. Wtedy wystarczyło strzelić 5 licencjatów, kilka małych prac i referatów można było cały miesiąc leżeć , co prawda to prawda teraz mamy ciężkie czasy. Prowadzę swoją działalnosć, i żeby zarobić to trzeba się n******* jak wół, w listopadzie, grudniu miałam fest dochody, ale plakałam ze zmęczenia, nie wiedziałam że zmęczenie może boleć fizycznie, pracując po 22 godziny na dobę,

Gość Pracowałam kiedys
I jako ze wolna niedziela zabieram się do pracy :P a raczej chyba nigdy z niej nie wychodze hehe

Gość gość
Też szukałam inforamcji jak zarobić w internecie dodatkowe pieniądze. Zarabiam już trochę dodatkowych pieniędzy ale ciągle się dokształcam i szukam nowych rozwiązań . Znalazłam stronkę gdzie można się dowiedzieć jak zarabiać w internecie i to spore pieniadze ta strona to http://ofertazarobkowa.pl czekam teraz na konferencję na której będzie to wyszystko omówione, warto się zapisac jest to darmowe a można się czegoś dowiedziec

Gość gość
Ja dorabiam sobie robiąc biżuterię handmade i decoupage. :) To bardzo przyjemne hobby no i pieniądze zawsze wpadną. Wystarczy znaleźć dobry sklepik z tanimi i dobrymi akcesoriami, a pieniążki się zwrócą. :) Ja kupuję rzeczy na http://www.swiatmargo.pl/ tam jest cała masa takich akcesoriów w dobrych cenach.