Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o nokia asha230

Polecane posty

Gość gość

ktos ma?

Gość gość
swego czasu byl w biedrze za 199 zl w srodku niema nic ani mozliwosci polaczenia z wifi, jedyny bajer to dotykowy ekran

nie wiem jak można wypuścić na rynek w 2014 roku takie gowno, on nawet 3g nie ma, i aparat 1.3 , żałosne

Gość gość
wlasnie w biedrze chcialam kupic, ale widze ze to bez sensu, a co polecacie taki do 300zl

Gość gość
nie wiem z jakiego miasta jestes ale w Saturnie sa juz smartfony za 300 zl np LG swift ....

za przeproszeniem, ale ten samsung to też gowno, da się pracować na nim, ale będzie czasami wkur/wial, bo mam smartfona o podobnych danych technicznych, więc jak nie jesteś wymagająca możesz go brać

Gość gość
dzieki

Gość gość
Ja znow mam Nokie Lumie 520 wyszlo juz wiele nowszych ale ogolnie jestem zadowolona z wygladu i parametrow aparat 5. Jedyne co mnie wkurza to bateria.... masakra w porownaniu do mojej starej Noki C3 trzymajacej sie 2 tyg... no ale cos za cos wielki ekran... uroki smartfonow

a mi bateria w smartfonie trzyma podobnie jak w "starym" sony ericssonie, korzystając z internetu bateria też schodziła tak samo