Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie bajki oglądają Wasze 3 latki?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
Moja lubi D-o-r-ę, Super Cyfry, Zosię, Klub Przyjacół MM, Wspaniałe Zwierzaki ... Lubi też seriale typu Art... o ile może robić to co tam robią ;-) i lubi jeszcze takie bajki z człowiekiem i dinozaurami, tam jest dużo przyrodniczych ciekawostek i występują prawdziwe zwierzęta. Chętnie ogląda na Animal filmy przyrodnicze, chociaż nie wysiedzi za długo przez TV i cokolwiek ogląda zwykle jednorazowo kilkanaście minut jej wystarcza.

Gość gość
Zadne :o Interesuje sie tylko muzyka tzn oglada teledyski i piewa, bajki moga nie istniec

Gość gość
a co tak mordę krzywisz? bajki są dla dzieci. oczywiście trzeba je serwować z umiarem ale nie widzę powodu dla którego, na pytanie o bajki, trzeba się tak krzywić. Równie dobrze można powiedziec: Jak ogląda teledyski :O Przecież to nic innego jak krótkie bajki

Gość gość
krzywie sie, bo bym wolala zeby ogladala normalne bajki dla dzieci a nie golodupców

Gość gość
nie skumalas mojej odp ;)

Gość mamadwóchdziewczynek
Ja pisałam o 18:26, wszystko mi uznawało za spam dlatego tak skrótowo... ogólnie moja też nie umie się skupić na długo, ale lubi niektóre bajeczki. Jeszcze bardzo lubi takie krótkie piosenki w języku angielskim na Polsat Jim Jam, I'm a little itp. wtedy pokazuje i śpiewa z nimi ;-) tak się już nauczyła sporo słówek i zwrotów po angielsku. Starsza córka znalazła jej też takie fajne piosenki o kolorach w internecie i zna już kolory i liczy po angielsku. Bajki czasami na prawdę są bardzo pożyteczne ;-)

Gość mamadwóchdziewczynek
Jeszcze przypomniała mi się bajeczka o misiu Mouk, kiedyś jak mała nie chodziła jeszcze do przedszkola to lubiła tą bajeczkę i oglądała po śniadaniu. Sympatyczna bajeczka, Misie zwiedzały świat, świetnie modelowały zachowania społeczne, trochę wiedzy o świecie przy okazji się przemycało... Ja zawsze staram się oglądać z nią, żeby na bieżąco wyjaśniać jeśli trzeba, komentować....

Gość gość
Dora i niezwyciężony Strażak Sam

Gość MamaCóreczki
Myszka Miki, Chip and Dale, Strażak Sam, Dora, Pepa, Hello Kitty, Miś Uszatek, Kubuś Puchatek...

Gość gość
Troskliwe misie,Franklin,Sam