Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

organizmnowicjusza

Inicjacja problem

Polecane posty

Cześć Mam problem. Mam 21 lat, jestem szczupła, wysportowana, lubiana, podobam się chłopakom i z dwoma byłam w związku. Jestem dziewicą. Mój problem polega na tym, że nie umiem się zbliżyć. Owszem całujemy się, delikatnie dotykamy, jednak ja z ogrooomną rezerwą. Wiem, że podobam się chłopakom ale nie umiem się wyluzować i odwzajemnić czułości, chociaż mi się podobają i o nich fantazjuję. Jedynie, gdy popuszczam hamulce to po pijaku. Coraz bardziej mi to uwiera, bo chcę mieć już za sobą pierwszy raz, szczególnie że mam teraz na oku wspaniałego faceta, jednak ciągle mu ciekam. Nawet nie umiem się masturbować, bo boję się włożyć sobie palec... Co mam zrobić? Któraś też tak ma? Pomocy........

Gość gość
to jest problem, seks po alkoholu to żaden seks, bo niewiele będziesz z tego pamiętać. Możesz się jeszcze przyzwyczaić i popaść w alkoholizm. Dlaczego boisz się masturbować?

Gość gość
Jak masz opor, zeby sie oswoic z wlasnym cialem, to bedzie ciezko. Zastanow sie dlaczego pochodzisz do niego z taka rezerwa. Nie ma udanego seksu bez akceptacji wlasnego ciala. Mysle, ze powinnas sprobowac sie piescic sama, tak, zeby zapoznac sie z reakcjami organizmu. I nie wystawiaj sie sama na presje. Nic nie musisz, powinno sie liczyc, czego pragniesz.

Gość gość
ja jestem facetem i mimo że mam 29 lat to jeszcze nigdy nie uprawiałem seksu. Ale co do masturbacji mam zupełnie inną postawę: akceptuję swoje ciało i robię to często. Mogłabyś napisać, dlaczego masz takie opory?

Gość gość
kolejny projekt moderacji... :(

Gość gość
nie mam dziewczyny i nigdy nie miałem. Nawet nie próbowałem nawiązywać takich relacji. Dlaczego? Nie wiem.

Gość gość
nie strach. Naprawdę nie wiem dlaczego. Prowadzę samotniczy tryb życia po prostu.

Gość gość
nie ma, poza matką i siostrą

Gość gość
Znam to, tez jestem samotnikiem. Tylko mialam to szczescie, ze po drodze trafilam na swoja brzydsza polowe.