Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoskonala

czy wierzyc, gdy on mówi, że jego byłe zawsze miały orgazm

Polecane posty

Gość niedoskonala

Girls, on mówi, że jego byłe zawsze miały orgazm pochwowy podczas stosunku (ja pomagam sobie i mam łechtaczkowy, rzadko zdarza mi się pochwowy, myślałam dotąd, że to zupełnie normalne). Czy to ściema, czy ze mną naprawdę jest coś nie tak, skoro one wszystkie wciąż miały orgazmy pochwowe,od samego tylko penisa? Proszę o opinie, dziękuję!

Gość gość
Ja też tak nie mam. Żałuję, ale tylko łechtaczkowy miewam. Jego ex miały szczęście :)

Gość gość
ja tez rzadko kiedy miewam pochwowy. łechtaczkowy prawie zawsze.

Gość gość
Niedoskonała czy może doskonała,po prostu idź do łóżka z kimś innym i się przekonaj się,najlepiej jak by ci się trafił facet obdarzony konkretnym sprzętem,porządnie cię spenetrował i pewnie okazało by się,że twój men nie potrafi ci dać tego orgazmu.

Gość niedoskonala
Czyli ja jestem oziębła/nieczuła albo przy innych bardziej się starał?

Gość gość
a skąd on ma taką pewność że zawsze miały orgazm? Musisz po prostu udawac jak jego byłe i będziesz miała luz.

Gość niedoskonala
dobry plan, ale nie mogę zacząć udawać nagle po dwóch latach. zawsze miałam tylko te drugie:) zresztą - udawane orgazmy nie wychodzą prawdziwie;pp

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie? mój facet ściemnia czy nie?

Gość gość
pewnie że ściemnia.większość kobiet ma łechtaczkowy.

Gość gość
ściemnia! Albo one udawały. Większość facetów uważa że penetracja to szczyt rozkoszy, orgazm w 5 sekund, debile naoglądali się p****li.. Prawda jest taka, że to łechtaczka jest organem który odpowiada za rozkosz- nawet jeśli kobieta ma orgazm pochwowy to tylko przez pobudzenie łechtaczki przez ścianę pochwy. Weź go doprowadź do porządku, niech się Tobą zajmie. Powodzenia!

Nie łechtaczka, tylko mózg odpowiada za orgazm. Jeżeli nie będzie ona podniecona, to łechtaczka nie będzie wrażliwa na stymulację. wszystkie orgazmy pochodzą z głowy, a nie z lechtaczki,czy też pochwy.

Gość gosciowa
wszyscy tak mowia....przewaznie ci ,ktorzy chca cie ponizyc,bo przezywaja orgazm ,ale tylko swoj wlasny...wiekszosc facetow tak mowi,nie potrafia sie zajac kobieta ,mysla tylko o sobie,a potem gnojki chca wpedzic cie w kompleksy ,zebys myslala ,ze jestes do kitu,bo nie mialas orgazmu ,a prawda taka,ze oni to egoisci,ktorzy mysla tylko o sobie ,a potem ida do innej i mowia ,ze z ty mialas z nim orgazm ,a ona ta kolejna nie ma ...i tak dalej ...

Gość gość
Prawda jest taka, że to łechtaczka jest organem który odpowiada za rozkosz- nawet jeśli kobieta ma orgazm pochwowy to tylko przez pobudzenie łechtaczki przez ścianę pochwy. x TO NIE PRAWDA! moja lechtaczka nie jest nigdy podbudzana podczas stosunku bo tego po prostu NIE LUBIE. lubie tylko zwykle ostre *****nsko. orgazm pochwowy jest calkeim inny niz lechtaczkowy i tyle w temacie. autorko. z jednym masz z innym nie. to nie zalezy ani od sprzetu ani od lechtaczki. niestety taka prawda