Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KociKot

Moja koleżanka z bloku to blachara

Polecane posty

Gość KociKot

Oczywiście "kolezanka" w nawiasie bo jej nie lubię. Tak się składa że związała się z facetem który ma jakiś dobry samochód, jakiegoś wolkswagena i tylko na samochód bo on jest straszie brzydki, łysy i wogóle. I żeby nie było że jej zazdroszczę bo tak się składa że jestem od niej ładniejsza, mam 168 cm wzrostu, jestem zgrabna mam spory biust i zgrabną pupę i dbam o siebie bo ćwicze fitnes i jak bym chciała to bym miała faceta z o wiele lepszym samochodem i przystojnego do tego ale ja taka nie jestem i nie lece na samochdy. Co sądzicie o dziewczynach co lecą na samochody?

Gość KociKot
Tak, jakiś volkswagen tylko jak popełnilam błąd w nazwie to wybaczcie bo nie wiem jak to się dokladnie pisze :)

Gość gość
Zazdrosna kretynka. :-o

Gość Bibo 191
Tak ,teraz większość dziwczyn to blachary albo puste dzbany. Gdzie te kandydatki na stworzenie dobrego związku.Marzy mi sie taki ale wokół pustynia

Gość KociKot
Nie jestem zazdrosna, jak już pisałam jestem ładniejsza od niej i napewno bym się nie związała z brzydkim facetem tylko dla tego że ma samochód!

Gość KociKot
Nie jestem szmatą, czemu mnie tak nazywasz, moze uzasadnisz?

Gość KociKot
A niby czemu. Ona jest mało inteligentna i uważasz że super charakter ma ktoś kto leci na kogoś kto ma dobry samochód i tylko z tego powodu?

Gość KociKot
Sory przeczytała że ona ma super charakter a nie on. Wydaje mi się że raczej nie bo wygląda na łysego debila :)

Gość gość
lepiej mieć takie byle co z byle czym niż byle co z niczym, niektórych nie stać na ludzi z wyższej polki to co się dziwisz, pewnie wiesniara jakas

Gość KociKot
Ktoś chyba usuwa niektore posty w moim temacie :)

Gość KociKot
No w sumie to masz rację bo taka jak ona na pewno wartościowego faceta nie znajdzie i leci tylko na takiego co przynajmiej ma samochód.

Gość gość
A co ty jej tak zazdroscisz? Skoro sama tak siebie wychwalasz to nie jesteś wiele warta ...