Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wiek dla dziewczyny jest najodpowiedniejszy na pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

Może głupie pytanie , wiem że to zależy tak naprawdę od indywidualnej osoby , jej psychiki itd. , ale tak chciałam poznać mniej więcej waszą opinie , co o tym sądzicie , szczególnie że w dzisiejszych czasach ten wiek się obniża :) Ja np. uważam że dobry wiek to ok 20 lat , a dla niektórych to pewnie już "stara" dziewica

Gość gość
Rzeczywiście głupie pytanie. Na poziomie pytań do Bravo.

Gość gość
No to nie odpowiadaj skoro Ci nie pasuje , ja już napisałam czemu zadałam takie pytanie :) Po prostu jestem ciekawa jakie jest wasze zdanie , i chyba forum jest od tego żeby także podyskutować , nieprawdaż ?

Gość gość
mysle ze 20-22 optymalnie ale wiekszosc niestety robi to majac 17-19

Gość gość
Pytanie głupie - odpowiedzi sensownych, które cokolwiek wniosą się nie spodziewaj, nie licząc tych uświadamiających że głupio pytasz.

Gość gość
im wcześńiej tym lepiej , moze już za póxno dla ciebie.... boze co za glupie pytania

Gość gość
Spokojnie , bo wam ciśnienie za bardzo podskoczy... Nie rozumiem o co wam chodzi , zadałam pytanie być może zle sformułowane , powinno być " Jaki wiek WEDŁUG WAS jest najodpowiedniejszy na pierwszy raz." Każdy ma mniej więcej swoje zdanie na ten temat , czy szkoła średnia to jeszcze za wcześnie , czy może warto czekać do ślubu , itd.

Gość gość
Wtedy jak się spotka właściwego faceta. Jak ma 18 i jest pewna, że to ten, to niech się z nim kocha. Ja czekałam do 25 roku życia z pierwszym razem. Miałam wcześniej facetów, ale nigdy się nie zdecydowałam na seks. Jak poznałam swojego męża to wiedziałam, że ten i żaden inny. A że późno? O rany, znam starsze.