Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on jest wobec mnie tak złośliwy?

Polecane posty

Gość gość

Mój kolega z pracy stale mi dokucza. Wytyka mi niemal wszystko, mój wygląd, intelekt, wykonywaną pracę. Mimo, że bardzo się staram, on na każdym kroku mnie krytykuje i śmieje się, że długo tu pewnie nie popracuję. Niby to wszystko ma być tylko w żartach, ale mnie i tak jest przykro. Co ciekawe, dla mojej koleżanki z którą pracuję jest zupełnie inny. Też czasami wzajemnie sobie dogryzą, ale już nie w taki sposób jak mnie. Dodam, że na początku, kiedy zaczęłam tam pracować był zupełnie inny. Miałam nawet wrażenie, że mu się podobam. Często mnie zagadywał, zapraszał na kawę, dotykał. Ja mimo wszystko starałam się go traktować wyłącznie jako kolegę. Próbowałam z nim wyjaśnić dlaczego taki jest, to powiedział, że lubi jak się denerwuję. Normalnie pomyślałabym, że to takie "końskie zaloty", ale oboje mamy ponad 20 lat! W dodatku on ciągle powtarza, że go nie kręcę i jestem za młoda (jest między nami 7 lat różnicy). Proszę o radę, bo mam już tego dosyć. Już na sam jego widok robię się nerwowa i zirytowana. Do tej pory nie pozostawałam mu dłużna i również mu się odgryzałam, ale to na nic. Jego to jeszcze tylko bardziej nakręca.

Gość gość
zazdrosny :)

Gość gość
Zazdrosny? Tylko o kogo? Fakt, podobam się jego koledze (sam mi o tym powiedział), ale jestem wobec niego raczej obojętna. Poza tym on przez jakiś czas był w związku z inną dziewczyną więc to raczej wątpliwe by był zazdrosny.

Gość gość
p*******

Gość gość
nie wiem niezbadane sa motywy dzialanosci chuliganskiej