Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o paniach pracujących w rops nowy sacz

Polecane posty

Gość gość

witam chciałam zpytać co sadzicie o paniach pracujących w rops.jakie macie doświadczenia.ja z papierami goszcze już tam 0d 5 lat i powiem szczerze że mam ich po dziurki w nośie .zawsze trzymaja papiery do ostatniego dnia trzeciego mieśiaca bo przecież panie powiedzą że mają na to trzy mieśiące .wielka kserokopiarka stoi ale będa ganiać człowieka żeby skserować jeden dokument bo pani powie że kserokopiarka jest do ich użytku .mam ich dosć .czy one nie maja litośi wydaje się imże skoro mąż czy żona pracuje zagranićą to maja tyle kasy że na rodzinne mogą czekać.jak składam papiery to przez trzy miesiące z instytucji za granicy przychodza z pięc razy druki. moze myśla ze druki zgineły.

Gość gość
A ja mam prowadzone sprawy od 2007 roku i powiem ze panie są mile i zawsze chętnie pomoga uzupełnić dokumenty. Żeby się dodzwonić trzeba dzwonić wtedy kiedy mają dyżur teletelefoniczny czyli od poniedzalku do czwartku od 9-11 oraz 15-16. Owszem trzeba parę razy spróbować ale zawsze się udaje. A co do tych 3 miesiecy to w każdym rops ie tak jest. I w sumie to się nie dziwie jak tyle ludzi jak my bierze zasilki a pracownikow w nowym saczu nie przybywa. A skoro tyle lat tam chodzisz to powinnaś mieć skserowane dokumenty i już cię nie powinno interesowac czy ci skseruja czy nie.

Gość gość111111
obecnie Panie tam pracujące to jakaś porażka! w ogóle nie przygotowane do pełnienia tej funkcji i jeszcze człowiek nie zdąży wyjść a już obgadują że przyszedł człowiek starać się o świadczenie jak tyle pln zarabia za granicą!! a przed wejściem narzekają że ludzie śmierdzą psikając jakimś odświeżaczem ! Tak się nie traktuje ludzi!!!

Gość gość
To się umyj w końcu....