Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skrępowana

Polecane posty

Gość gość

Byłam z mężem na odwiedzinach u mojej cioci . Był alkohol więc ciocia i mój mąż szybko odpadli. Zostałam ja i cioci mąż . Na początku włączył filmy dla dorosłych a potem gdy coraz więcej pił , wziął moje zimne ręce i zaczął ogrzewać je na swoim brzuchu . Tak to się zaczęło :( Głaskał mnie po rękach i schodził z nimi pod rozporek . Powiedziałam mu żeby tego nie robił ale on nie posłuchał, mówiłam że w drugim pokoju ciocia śpi a w innym mój mąż . Z jednej strony była to dla mnie strasznie dziwna sytuacja , a z drugiej strony strasznie mnie kręciło to . Aż ściągnął mój sweter i zaczął piersi lizać i ssać moje tak bardzo mi się to podobało , nawet chciał mnie zaliczyć ale tego mu nie dałam przecież to wujek , niby nikt ale z drugiej strony mąż mojej cioci . Dziwnie się czuję bo dziś normalnie się zachowywał ale jeszcze rano przyszedł do mnie i za nosek pocałował gdy wszyscy spali ja to czułam ale nie chciałam pokazać że nie śpię. Mówił mi że nie potrafi z ciocią współżyć ... zatkało mnie to bo osoby pod wpływem alkoholu tym bardziej prawdę mówią . A zawsze wydawało mi się że to normalne fajne małżeństwo . Zaprosili nas za 2tygodnie do siebie i nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim jechać tam czy nie??? Mam męża którego kocham ale jestem bardzo młodą osobą taki numerek chyba nic nie znaczy albo??? Nawet jak nie chciałam mu dać tego co chciał stwierdził że nie mam się martwić bo w ciąże nie zajdę , a może gumkę przynieść ... Rozsądek mówi mi że strasznie głupia jestem że wogule pozwoliłam mu na całowanie itp a z drugiej strony żałuję że to się tylko tak skończyło ja mam 20 lat ,a on 42 ale jest bardzo seksowny na swój wiek moja ciocia też jest ok ale widać że nie potrafią już siebie zadowolić . Co sądzicie o tym ???

Gość dr trupek zredukowany
2/10

Gość gość
dziecko idź już spać, jutro do szkoły idziesz, przestań łżeć:/

Gość gość
Rozsądek dobrze mówi.

Gość gość
Zrób mu loda przy ciotce np. podczas oglądania filmu, to wyklaruje sytuację, zobaczysz czy ona cię pochwali czy skarci, czy mąż z nią też to zrobi, czy ją zapnie przy tobie i wujku :P