Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z depresją , wczoraj słodko dziś trauma :D Nigdy takiego

Polecane posty

Gość gość

jak oznajmić ze nie jest sie zainteresowaną :) w delikatny sposób

Gość gość
nie wchodzić w drogę

Gość gość
Nie śmiej się dziadku z cudzego przypadku, bo dziadek się śmiał i tak samo miał. Zachorujesz na raka piersi i Ci zostawi bo zachorowałaś. Chociaż w sumie w tych czasach to norma, więc pewnie jesteś na taką ewentualność gotowa.

Gość gość
a co zostawiła cie ?:D a co ma rak piersi?Zostawi to zostawi, nie była warta i tyle albo ja Od razu wyczuc można depresja u ciebie czubku

Gość gość
Depresja sie leczy:)

Gość gość
Jeśli ty nie potrafisz w delikatny sposób odmówić i pytasz się na takim forum. To jesteś beton umysłowy.

Gość gość
w takim razie oznajmiam wszem i wobec , że mam cie w tyłku oszołomie :) nienawidze cie

Gość gość
Haha. Wyjaśnij mi to naukowo, w jaki sposób odkryłaś, że mam depresje. Podaj jakiś fragment podręcznika do psychologii, gdzie to można wyraźnie, że po opinii wygłoszonej przez taką to a taką osobę i opinia ta miała taką to ta taką treść, rzeczona osoba ma depresję (nazwałaś to "wyczuciem") Ja natomiast podejrzewam, że Ciebie da się robić jak plastelinę, da się Ciebie brać pod włos. Widziałem to już na kafeterii nie raz. Kobieta zostawia faceta, bo zdiagnozowała u niego chorobę psychiczną albo zaburzenia psychiczne (czy wypisała mu receptę ? pewnie tak, skoro jest tak pewna swego) Mężczyzna zostawia kobietę, bo ta zachorowała jakąś ciężką chorobę. W tym kontekście to wydaje mi się, trzeba być gotowym na wszystko.

Gość gość
Kogo to obchodzi.

Gość gość
Wczoraj muskał słodził , a dziś obraża od szmat :D :D :D taki ktoś jest wieksza szmatą od tej podłogowej :D :) :) Współczuje kobietom w zwiazkach z takicm psychopatą, az dreszcze przechodzą, kurcze nie wyobrażam soebie :) jednego dnia fajnie super, rozmowny usmiechnięty a na następny dzien klepki przestawione i draka :D .Takiego trzeba gonić do psychiatry, nie ma zmiłuj :)

Gość gość
I oczywiście trafiłaś na takiego :D

Gość gość
Cholerycy furiaci sa najbardziej narażenie na depresję ::classic_cool: dlatego dziekuje takiemu panu ,dobranoc

Gość gość
..nie do końca trafiłam :)) Mój meżczzyna jest odwrotnością :) ale nie pozwole sobie na takie traktowanie obcemu komus :P :D dobrej !

Gość gość
ehhh ja tak postępywałem z pewną kobietą choć nie da się ukryć sprowokowała mnie, aczkolwiek tak postąpiłem, tzn. mam depresję? czy po prostu mnie wali na dekiel?

Gość gość
więc wszystko jasne , lecę :P

Gość gość
Wal się :-)

Gość gość
Wyzywa Cie od szmat a Ty chcesz delikatnie mu dac do zrozumienia?? Nie pojmuje...

Gość gość
że nie jestem takim kretynem zainteresowana :D te jego spojrzenia na mnie nie działają